No items found.

Dompel jezelf onder in een ijskoud ijsbad van Icetubs

Afkoelen na een saunabezoek of omdat onderdompelen in koud water ontzettend goed voor je is. Het kan allemaal met de ijsbaden van Icetubs

Helemaal compleet!

Alleen top kwaliteit
materialen

Standaard  met
duurzaam thermohout

Tot wel 3 graden

No items found.

Filters

Down arrow white

🧊 IJskoud water tot wel 3 C°

🏡  Gratis bezorging op de stoep

💪  2 jaar garantie

🇳🇱  Ontworpen in NL

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aantal personen
Close Icon
3
van
7
resultaten
Ducktub hottub van Welvaere

Icetub Barrel

Dompel je onder in ijskoud water van drie graden, zonder dat je ijsblokjes nodig hebt. Het sterke koelsysteem zorgt elke dag voor een frisse start van je dag.

Tot 3°C
300 liter
Diameter
120x80cm + 61x50x50cm
Bekijken
Van
This is some text inside of a div block.
6.300
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
No results

Geen resultaten

Probeer een ander filter
Buitenkijken Welvaere

Zo genieten onze klanten van een hottub in de tuin

Regelmatig spreken wij klanten over hun Ducktub hottub van Welvaere. In de verhalen lees je over hun ervaringen, favoriete momenten, over de stijl van hun wellnesstuinen en tips voor jou.

Niet alleen spreken we onze particuliere klanten, ook de eigenaren van B&B’s, vakantiehuizen of parken over de Ducktubs en Tønsauna’s die zij hebben staan, ook hier kun je een kijkje nemen in de tuin!

Lees de ervaring van onze klanten

Icetub in combinatie met sauna

De combinatie van een warme saunasessie en een ijskoud ijsbad is ontzettend goed voor je bloedsomloop. De sauna zorgt ervoor dat je bloedvaten uitzetten en een koud bad zorgt ervoor dat ze gaan vernauwen. Dit zorgt voor een betere elasticiteit van de bloedvaten en daardoor kan jouw bloed beter rondgepompt worden.

En het mooie is, die combinatie kun je bij ons aanschaffen!

De gezondheidsvoordelen

Een ijsbad is verfrissend en verhelderend. Gelukshormonen komen vrij, je geeft je bloedsomloop een oppepper en je huid wordt minder droog. Ook kun je beter omgaan met extreme veranderingen, maakt het je mentaal sterker, verbetert het je immuunsysteem en gaat bij dagelijks gebruik je hartslag omlaag. Kortom, je voelt je on top of the world!

Materialen van de beste kwaliteit

Wanneer je jezelf dagelijks onder dompelt in ijskoud water doe je dat om het beste uit jezelf te halen. Omdat het goed is voor je gezondheid en omdat je er een mentale boost van krijgt. Dat kan natuurlijk alleen in een ijsbad van dé beste kwaliteit.

Die kwaliteit krijg je gegarandeerd met een ijsbad van Icetubs. Het bad zelf is gemaakt van RVS 316 en als omranding is thermohout gebruikt. Dit is een sterke houtsoort met een levensduur van 20 tot en met 25 jaar.

Persoonlijk advies in ons Experience Center

Bij Welvaere in Nijkerk langskomen is altijd feest - als je van een leuk gesprek en goede koffie houdt tenminste. Iets anders mag ook, net waar jij zin in hebt. En het gesprek is niet alleen leuk, het is ook deskundig. Onze adviseurs Kevin, Sven, Bart & Joppe weten namelijk alles van onze producten.

En wil je even proefzitten of de kachel zelf aansteken? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Een hot tub kopen of een sauna aanschaffen is uiteraard niet niks. Je wilt precies weten waar je aan toe bent.

Kom naar ons Experience Center

Veelgestelde vragen over de Icetub

No items found.

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram