mountain

Weer even licht zijn in de Ducktub Extern

Vivianne & Jaap genieten van de Ducktub Extern in hun prachtige grote tuin. Waar de levertijd voor onze hottubs normaal een paar weken is, konden zij na 4 dagen al heerlijk in het warme water stappen. Zij kozen namelijk voor een direct leverbare hottub. Op hun Ducktub Extern zit een Welstove Pro, een bubbelsysteem en filterpomp.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Vivianne: “We kijken eigenlijk al zo’n twee jaar naar een hottub. Mijn vriend heeft sinds kort een andere baan, waardoor hij ’s avonds, in weekenden en op feestdagen weer wat vaker thuis is. Dat was het moment om er eentje te kopen. Ik ben hoogzwanger en het leek ons fijn om ‘m snel te hebben. We hadden onze zinnen er al op gezet dus dachten, als ze een direct leverbare hottub hebben, dan zou dat helemaal mooi zijn. En die was er! Dus binnen 4 dagen stond de hottub in onze tuin.”

Weer even licht zijn in de hottub

“De hottub bevalt ons heel goed! We gaan er zo’n vier keer per week een paar uur in. Met de cover erop hoeven we ‘m elke keer maar een paar graden warmer te stoken en dan kunnen we er alweer lekker in. Doordat we droog hout gebruiken en stoken op de Zwitserse methode, valt het heel erg mee met de rook.”

Ook vindt Vivianne het heerlijk om op warme dagen in een iets koelere hottub te gaan. “Als we er ‘s avonds in gezeten hebben, dan ga ik er als het zo warm is de volgende dag lekker ‘s middags in. Het water is dan nog steeds zo’n 33 graden, wat heerlijk is om in af te koelen met wat hogere buitentemperaturen. Het is ook heel relaxt om erin te gaan nu ik zwanger ben. Je bent gewoon weer even licht en kunt lekker bubbelen. Je komt echt even tot rust.”

Een groene tuin met houten elementen

Ze wonen in een jaren 50 twee-onder-een-kapwoning. “Het huis zelf is vrij klein, maar we hebben een tuin van ruim 30 meter diep. De hottub staat ons dus niet in de weg. Het is een mooi plekje waar niemand ons kan zien. We hebben een groene tuin met veel hout. Er staat een grote kapschuur en we hebben een hoge beukenhaag, van zo’n 3 meter hoog.” Een heerlijk beschut plekje dus!

Plan voor deze zomer: wijnen en eten & afsluiten in de hottub

“Als we in de hottub gaan, nemen we altijd een lekker drankje mee en zetten we vaak een muziekje aan. Ook gebruiken we de aroma’s, die vinden we heerlijk. Als we de bubbels dan aanzetten, kunnen we echt ontspannen. Na die twee jaar corona hebben we eigenlijk van onze tuin een fijne basis gemaakt. Zo hebben we een homegym/schuur gemaakt, waar we voordat we in de hottub gaan, vaak trainen. En we wijnen en eten graag met vrienden en dan is het heel lekker om af te sluiten in de hottub. Vooral ook met de kleine op komst wordt het straks hartstikke leuk. Dan zijn we ook meer bij huis en kunnen we samen genieten in de hottub.”

Het filtersysteem mocht niet ontbreken

We raden klanten bij Welvaere altijd aan om een filtersysteem te nemen. Dit scheelt een boel werk met het schoonhouden van de hottub. Vivianne had hier van te voren ook over nagedacht. “We wilden wel een hottub, maar ik zei wel gelijk, ik heb geen zin om ‘m elke week leeg te laten lopen en schoon te moeten maken. Als ik wil genieten, wil ik de hottub gewoon kunnen aansteken en er gelijk in kunnen stappen. Het idee van een jacuzzi maar dan lekker natuurlijk, houtgestookt. Dat past echt bij ons.”

Gerelateerd product
Ducktub Extern
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Ook genieten van de warmte in jouw eigen tuin?

Hopelijk heb je weer wat inspiratie kunnen halen uit de #withwelvaere van deze keer. Wil je jouw droom ook in vervulling laten gaan? Wij geven je graag meer informatie over de Ducktub Extern zoals die van Vivianne of een van de andere modellen hottubs of sauna’s in ons assortiment. Kom vrijblijvend langs in ons Experience Center!

Toonzaal bekijken

Bekijk deze blogs ook

Met de Ducktub naar Frankrijk!

Bekijken

Met z'n tweeën genieten in de Ducktub Ovalti

Bekijken
Corner Icon