No items found.

Klantenservice

Het is natuurlijk belangrijk dat je na je aankoop bij Welvaere zorgeloos kunt genieten. Als er mankementen zijn, zorgen wij er dan ook voor dat deze zo snel mogelijk worden verholpen door onze eigen service-afdeling. 

Voor een serviceaanvraag kun je dit digitale formulier invullen. Telefonisch bereik je de klantenservice via 0342 712 032. Ook vind je veel informatie in onze uitgebreide kennisbank!

Direct naar de kennisbank

Service melden

Een probleem melden kan gemakkelijk via ons serviceformulier hiernaast. Dit zijn de stappen:
1. Vermeld duidelijk jouw eigen gegevens met het factuurnummer;
2. Beschrijf de klacht zo uitgebreid mogelijk;
3. Stuur altijd meerdere foto’s of filmpjes mee. Wij krijgen dan namelijk een zo duidelijk mogelijk beeld van het betreffende probleem.

Waar kunnen wij bij helpen?

De overeenkomst die wij gemaakt hebben over het betreffende product en de te leveren middelen kun je  duidelijk terug vinden op de factuur of offerte die je bij ons in de Toonzaal mee krijgt, deze versturen wij ook altijd via de mail. Na het tekenen van de factuur ga je akkoord met de factuur en de algemene voorwaarden.

Is er een probleem omtrent de aankoop bij Welvaere? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij lossen dit probleem graag met je op. Ons streven is dat iedereen tevreden is met zijn aankoop bij Welvaere.

Wij staan voor je klaar

Bereikbaar via op 0342 712 032 van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Uitgebreide kennisbank met antwoord op al je vragen
Wij streven om binnen 24 uur te antwoorden op werkdagen

Garantie voorwaarden

Welvaere geeft garantie op alle producten die bij ons gekocht worden. Standaard geven wij drie jaar garantie op de producten. Als eerste geldt altijd de standaard fabrieksgarantie en wij verlengen deze tot drie jaar. Deze garantie geldt alleen voor particulier gebruik van onze producten. Voor zakelijk gebruik gelden andere voorwaarden.

Voor alle garantie voorwaarden verwijzen wij jou graag door naar onze garantie voorwaarden

Direct naar de garantie voorwaarden

Algemene voorwaarden

In onze algemene voorwaarden kun overzichtelijk zien welke afspraken er allemaal gelden bij het afnemen van een Welvaere product. Via de onderstaande knop kun je dit lezen.

Direct naar de algemene voorwaarden