No items found.

Icetub Barrel

Van
voor
This is some text inside of a div block.
vanaf
6.300

Dompel je onder in ijskoud water van drie graden, zonder dat je ijsblokjes nodig hebt. Het sterke koelsysteem zorgt elke dag voor een frisse start van je dag.

Tot 3 C°
120x80cm + 61x50x50cm
300 liter
Arrow left
No items found.

Experience Center

Bezichtig dit product in ons Experience Center in Deinze.

Altijd koud, schoon en ready

Een dagelijkse ijsbadsessie zorgt ervoor dat jij meer energie krijgt, het boost je imuunsysteem en zorgt ervoor dat je beter slaapt. Zonder ijsblokjes profiteer je van constant schoon water (tot 3 maanden per vulbeurt), gekoeld tot een verfrissende 3 graden Celsius.

Pluspunten

  • Geen ijs nodig voor een ijskoud bad
  • Sterk filter voor schoon water tot 3 maanden
  • Makkelijk de temperatuur instellen met een app
  • Ontworpen voor iedere lengte

Minpunten

Krijg energie in ijs- en ijskoud water

Gemaakt van roestvrij staal met thermohouten afwerking. Aangedreven door onze Nederlands ontworpen Icetubs Engine™️ om je 24 uur per dag, 7 dagen per week ijskoud schoon water te geven.

Offerte aanvragen
Aantal personen
1 persoon
Temperatuur
Tot 3 C°
Afmetingen Icetub & Koelsysteem
120x80cm + 61x50x50cm
Inhoud
300 liter

Wij staan voor jou klaar!

No items found.

Trots op onze producten

We vertellen je er graag meer over.

De gezondheidsvoordelen

Een ijsbad is verfrissend en verhelderend. Gelukshormonen komen vrij, je geeft je bloedsomloop een oppepper en je huid wordt minder droog. Ook kun je beter omgaan met extreme veranderingen, maakt het je mentaal sterker, verbetert het je immuunsysteem en gaat bij dagelijks gebruik je hartslag omlaag. Kortom, je voelt je on top of the world!

Icetub in combinatie met sauna

De combinatie van een warme saunasessie en een ijskoud ijsbad is ontzettend goed voor je bloedsomloop. De sauna zorgt ervoor dat je bloedvaten uitzetten en een koud bad zorgt ervoor dat ze gaan vernauwen. Dit zorgt voor een betere elasticiteit van de bloedvaten en daardoor kan jouw bloed beter rondgepompt worden.

En het mooie is, die combinatie kun je bij ons aanschaffen!

Materialen van de beste kwaliteit

Wanneer je jezelf dagelijks onder dompelt in ijskoud water doe je dat om het beste uit jezelf te halen. Omdat het goed is voor je gezondheid en omdat je er een mentale boost van krijgt. Dat kan natuurlijk alleen in een ijsbad van dé beste kwaliteit.

Die kwaliteit krijg je gegarandeerd met een ijsbad van Icetubs. Het bad zelf is gemaakt van RVS 316 en als omranding is thermohout gebruikt. Dit is een sterke houtsoort met een levensduur van 20 tot en met 25 jaar.