No items found.

Welvaere zakelijk en B2B

Wellness wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor de ontspanning en onszelf maar ook voor zakelijke partijen. Jouw park of jouw huisje wordt sneller geboekt met een hottub of sauna. Je zorgt namelijk voor net dat beetje extra luxe. 

Een echte wellnessplek waar jouw gasten volledig tot rust kunnen komen. Een heerlijke plek met niet alleen voordelen voor de gasten, maar ook zeker voor jou!

Plan een verkennend telefoon gesprek

*We zijn niet op zoek naar samenwerkingen met dealers.

mountain

Welvaere is jouw zakelijke partner

Welvaere is of wordt jouw zakelijke partner als het gaat om wellness. Kwaliteit van de bovenste plank en een fijne sparringpartner, met producten gewoon van eigen bodem. We denken graag met je mee en staan open voor leuke samenwerkingen. 

Die samenwerkingen die lopen al op zo hebben we er al een aantal leuke samenwerkingen lopen zoals met Schaffelaar hoveniers, Europarcs, Roompot, Boutiquepark Soof, Cuber, Dennendroom en nog meer. Deze partijen weten de waarde van wellness en zien de voordelen ervan in. Ben jij de volgende?

Deze zakelijke samenwerkingen vinden wij leuk 😃

Wellness uitbreiding op grote vakantieparken
Met kleine vakantiehuisjes of Airbnb's
Samen met hoveniers en of tuinarchitecten
Partijen die een deel van ons assortiment willen aanbieden
TV-programma's

Samenwerken met Welvaere als hovenier of tuinarchitect?

Dat een wellnessproduct voor veel tuinen de perfecte toevoeging is om te zorgen voor ontspanning, hoeven we je vast niet uit te leggen. Wij gaan graag de samenwerking aan om samen tuinen om te toveren tot echte wellnessparadijsjes.

Daarom hebben we een provisieregeling voor hoveniers en tuinarchitecten. Lijkt het je interessant? Plan gerust een verkennend telefoongesprek in met onze adviseurs!

Telefoongesprek plannen

Genieten bij het boshuisje

“Ik heb een Ducktub Bjorn en de Utenovn pizzaoven bij het huisje staan, waar de gasten gebruik van maken tijdens hun verblijf. Als ze hier komen is de hottub schoon en leeg. Als ze erin willen, vullen zij hem zelf en stoken hem ook zelf warm met de houtkachel.” 🪵 Op deze manier wordt er alleen water en hout gebruikt voor gasten die de hottub ook echt gebruiken, geen verspilling dus!

Wij zijn de ontwerpers én makers

Wij zijn zelf de ontwerpers en makers van onze producten. In Nederland worden de mooiste hottubs en sauna's gemaakt, volledig naar jouw wens. 

Steengoed Hoveniers x Welvaere

"Wij, Steengoed! hoveniers, vinden de samenwerking met Welvaere erg aangenaam! Met een gerust hart kunnen wij onze klanten naar de Toonzaal sturen. Welvaere zorgt ervoor dat onze klanten datgene krijgen wat ze graag wensen en door de goede communicatie zorgen we er samen voor dat deze wellness goed past in de door ons gemaakte ontwerpen. Ook komt de opdrachtgever niet voor verassingen staan en zijn de technische aspecten op voorhand ook goed geregeld."

Nico, Steengoed Hoveniers

Plan een verkennend telefoongesprek

Je ziet het eigenlijk al wel voor je. Naast dat ene vakantiehuisje een mooie hottub, sauna of buitenkookproduct. Of terwijl je een tuin inrichting aan het ontwerpen bent en er precies op die lege plek nog een wellness product past. En wellicht biedt jij ontzettend leuke producten aan en is een deel van ons assortiment wel de perfecte aanvulling. 

Wij denken heel erg graag met jou mee en zijn met liefde jouw partner in crime. Of beter jouw partner in wellness, ontspanning en buiten zijn. Want dat is waar wij voor staan. Vind je het leuk om een keer met ons te sparren? Plan dan vijftien minuten van je tijd voor een verkennend telefoongesprek met een van onze adviseurs. 

Deze samenwerkingen
hebben we al

De ijsvogel

Midden op de Veluwe vind je vakantie landgoed de IJsvogel. Bij diverse lodges vind je een elektrische hottub om na een activiteit te ontspannen.

Lees het hele verhaal
Europarcs

Europarcs is een van de grootste parken in Nederland. Allemaal met de focus om even te ontspannen en te genieten. Ook in onze Ducktubs.

Lees het hele verhaal
Cuber

Bij Cuber Suites in de bossen van Hoenderloo geniet je van de stilte, rust én in de sauna. En terwijl je in de sauna zit, geniet je van het rustgevende uitzicht!

Lees het hele verhaal
Dennendroom

Dennendroom is een A-frame boshuisje in de Noord-Limburgse natuur in Meijel, waar je heerlijk kan genieten van een ontspannen vakantie of workation.

Lees het hele verhaal
Schaffelaar hoveniers

Dé hovenier voor complete tuininrichting. Met een ervaren team zorgt deze hovenier ervoor dat jouw tuin perfect wordt met wellicht een hottub.

Lees het hele verhaal
B&B Oant wetter

In Dokkum aan het water vind je B&B Oant wetter. Een heerlijke plek om uit te rusten en te genieten in een van onze Ducktubs. (foto; Dian Dillema)

Lees het hele verhaal
't Wylde pad
Het Wylde pad

Bij het Wylde pad vind je twee huisjes met prive hottub, een tonsauna bij de Pingo én een gezamelijke hottub. Echt ontspannen in Twijzelerheide.

Lees het hele verhaal
Zwier de vrijhaven van de stad
Zwier

Een verscholen paradijs onder de rook van Amsterdam. Een plek waar je heerlijk kunt Zwieren, waar je er echt even tussenuit bent en waar je ultiem geniet.

Lees het hele verhaal

Wellness op je vakantiepark

Zorgen voor een echte ‘wauwfactor’ en onderscheiden van het gros aan vakantieparken. Een vakantiepark met hottub of sauna is in trek. Het zorgt er namelijk voor dat je nog meer tot rust komt, het biedt wat extra luxe. De kinderen genieten overdag van het bad terwijl de ouderen er in de avond tot rust komen. 

Wellness op je park zorgt ervoor dat je gezien wordt. Je een andere doelgroep aanspreekt en je dus meer boekingen krijgt. Dat willen we toch allemaal? Bij Welvaere kies je voor kwaliteit van Olympisch niveau, beter kan én wordt het niet. We werken al veel samen met grote vakantieparken zoals Roompot, Europarcs, Soof, de IJsvogel en Hofparken.

Ja, dit wil ik!

Huisje met hottub en of sauna

Een vakantiehuisje met hottub zorgt voor meer boekingen. Dat denken wij niet alleen, dat weten we. Zo spreken wij regelmatig vakantiehuisjes die een hottub en of sauna hebben staan. Zo wordt bij Dennendroom de hottub in 95% van de boekingen meerdere malen gebruikt. Echt een aanwinst dus! 

Een hottub of sauna bij je vakantiehuis zorgt ervoor dat je gezien wordt, dat je uniek bent ten opzichte van de rest en dat je een jaar lang vol zit. Iets waar je nu misschien alleen nog maar van kan dromen. Wil jij net zoals B&B oan ’t wetter & Dennendroom een hottub of sauna bij je huisje? 

Meer informatie

Word dealer van onze producten

Onze grote accessoires zoals houtopslagen, buitendouches, vuurkorven én houtgestookte BBQ’s zijn zó tof dat we jou in dat succes mee willen nemen. 

Heb jij een toffe winkel, keten of locatie waar we samen onze liefde voor deze producten kunnen verspreiden? Oftewel word jij dealer van onze producten? Wij vinden het leuk om een langdurige samenwerking aan te gaan!

Meer informatie

Start een zakelijke samenwerking

Zakelijke samenwerkingen. Dat klinkt best wel breed. Maar daar valt voor ons eigenlijk alles onder wat niet onder bovenstaand valt. 

Ben jij bijvoorbeeld een goede hovenier, tuinarchitect, stylist of ben je producent van een tv-programma? Ook wij werken heel graag samen met jou! We werken al regelmatig samen met hoveniers en tv-programma’s zoals de Grote Tuinverbouwing en Lang Leve de Liefde. Kom jij daar binnenkort bij?

Meer info