No items found.

Houtgestookte bbq van Welvaere

Een mooi gedekte tafel tijdens een zwoele zomeravond waar het hele gezin of de vriendengroep geniet van het samenzijn, heerlijk eten en elkaar. Een schaterlach hier en daar en dan opeens een fijne stilte omdat iedereen geniet van het heerlijke eten dat vers van de bbq komt.

Houtgestookte bbq bekijken
mountain

Houtgestookte bbq, alles in 1


De Utenflåmm is houtgestookt, het kan ook niet anders. De cortenstalen barbecue kan worden gebruikt voor koken, maar ook warmte en sfeer. Ieder stuk vlees, groente of pizza smaakt nog lekkerder als je het bereidt op deze uitgebreide en geavanceerde buitenkeuken.

De mogelijkheden van de houtgestookte bbq

Koken met je eigen houtskool
Perfect voor elk BBQ gerecht!
Fire dark
Bakken en grillen, tegelijkertijd!

Houtgestookte BBQ kopen

Avontuurlijk buitenkoken op een houtgestookte BBQ doe je samen met Welvaere.

Buitenkoken op een houtvuur

Avontuurlijk buitenkoken op houtvuur dat doe je samen met Welvaere. Buiten koken, buiten zijn, dat brengt echt iets betoverends in jouw achtertuin. En buitenkeuken hoeft niet alleen als het warm is, als je eenmaal geproefd hebt aan deze manier van eten bereiden wil je eigenlijk niet meer anders. Iedere dag wordt een moment om te genieten van jouw eigen creaties. Zomer en winter. Regen en zonneschijn.

Koken met onze klanten

Bram

Een handige pizzaoven en grill ineen. Al veel lekkere gerechten op gemaakt op heerlijke zomerse dagen!

Lees het hele verhaal
Linsey

Het is echt heerlijk bij mooi weer lekker buiten te zijn met de kinderen, alle ingrediënten op tafel te zetten en ons eigen pizza's te maken. Bram vindt het ook geweldig!

Lees het hele verhaal
Familie over de kook

Liefde is samen pizza 🍕 bakken 🥰 én de liefde van de man gaat door de maag 🤪 Allemaal waar! Wij zijn echt enorme bofkonten! Deze toffe houtgestookte pizzaoven 🔥van @welvaere mochten wij namelijk testen en houden 🤩

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Houtgestookte grill

Vlees, vis of groente bereid op een houtgestookte barbecue is het allerlekkerst. Daar zijn menig BBQ-fanaten het wel over eens. De geur en de smaak van rook is een echte beleving en culinaire toevoeging aan het eten en je kunt er eindeloos mee variëren.

In onze houtgestookte BBQ maak je je eigen kooltjes in het midden compartiment en deze schuif je zelf onder de grill of de oven. Je maakt met deze design bbq gegarandeerd indruk op jouw tafelgenoten.

De houtgestookte oven

Vaak een avond waarbij de ene pizza wil, de andere een heerlijke kom soep, iemand een stuk vlees en de ander het liefste alles? Dan is de Utenovn helemaal jouw product. 

Door alle mogelijkheden die er dus zijn. Stel je echt iedereen helemaal tevreden. De Utenflåmm is namelijk een pizzaoven, BBQ en vuurkorf in 1. Met dit product in je tuin heb je altijd succes en gooi je met een etentje altijd raak. De hele tafel gaat met een volle buik weer naar huis. En jij blijft nog even natafelen terwijl het vuurtje je verwarmd.