No items found.

De hottub met Bubbels

De hottub met bubbels is een luxere variant van de traditionele hottub. Traditioneel heeft een hottub dit namelijk niet, maar doordat wij de eigen productie doen heb je bij ons ook de mogelijkheid om te kiezen voor bubbels in de hottub.

Kom onze hottubs bekijken

Lekker bubbelen in de hottub

Een avondje lekker bubbelen in je eigen hottub. Alleen, met je partner, gezin of juist vrienden. Door bubbels toe te voegen aan de hottub ontstaat er een hele nieuwe sfeer rondom en ook in de hottub.

Zo zit je eerst ontspannen te luisteren naar ritselende bladeren en knapperend hout, waarna je met één druk op de knop achterover kunt leunen, je rug laat masseren door borrelende luchtbubbeltjes en je het bekende spa gevoel’’ je tuin in brengt.

De hot tub met bubbels of bubbelbad

De hottub met bubbels wordt regelmatig vergeleken met een bubbelbad. Toch is dat wel net iets anders. Een hottub is een buitenbad, waarvan het water warm gemaakt wordt door het stoken van een houtkachel. Dankzij natuurlijke circulatie wordt het koude water warm gemaakt via buizen die door de kachel lopen. Hier is geen stroom voor nodig. Je kunt de bubbels in een elektrische hottub of een houtgestookte hottub inbouwen.

Voordelen van een hottub met bubbels

  • Met één druk op de genieten van de masserende bubbels
  • Breng het bekende 'spa-gevoel' naar je tuin
  • Zet het aan wanneer je wilt genieten of juist uit
  • 12 bubbelkopjes gelijkmatig verdeeld door de kuip

Hottub bubbelsysteem van Balboa

Het bubbelsysteem in jouw hottub is een optie. Hier kies je dus voor. In onze werkplaats wordt dit systeem in de hottub gemonteerd. Het bubbelsysteem is van het bekende Amerikaanse merk Balboa en is van hoogstaande kwaliteit. Met een bubbels in de hottub is het dus genieten van kwaliteit én ontspanning!

Soorten kunststof hottubs

Volledig naar wens samen te stellen.

Onze direct leverbare hottubs

Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

No items found.

Hoe werkt de hottub met bubbels?

Wanneer je tijdens de configuratie van je hottub kiest voor een bubbelsysteem, dan wordt deze in onze werkplaats in de hottub kuip geplaatst. De 12 bubbelkopjes worden gelijkmatig door de kuip verdeeld. Acht in het ruggedeelte en vier bij de voeten.

Het bubbelsysteem geeft jouw Ducktub een echte upgrade en is van het bekende Amerikaanse merk Balboa. Balboa is martkleider op het gebied van verwarming en onderdelen in de jacuzzi en hottub wereld. Hoge kwaliteit en altijd klaar voor de ultieme ontspanning past dit merk uitstekend bij onze Ducktubs. Uniek in Nederland verkrijg je alleen bij Welvaere een hotub met een systeem van dit merk.

De bubbelkopjes worden aangestuurd door een zeer stille motor, die je nauwelijks hoort, deze zuigt de lucht aan en blaast deze uit richting de kopjes. Deze motor is verwerkt achter de houten bekleding van de hottub. Door middel van een luchtdruk knop in het hout, aan de zijkant van de hottub, zet je de bubbels aan. De pomp kan gewoon worden aangesloten op het huis-, tuin- en keuken netwerk van 220/230 Volt.

Stroomkosten van de hottub met bubbels

De stroomkosten van een hottub met bubbels zijn verbazingwekkend laag. Het bubbelsysteem verbruikt namelijk maar 0,3 kWh. 1 kwH kost tegenwoordig zo'n 0,40 cent. Dat is nog geen 15 cent per uur en en een heel stuk minder dan een stofzuiger. Zit je dus een avondje in de hottub en staan de bubbels de hele avond aan, dan ben je qua stroomkosten zo’n 1 euro 50 kwijt.

Ter vergelijking: een bubbelbad of whirlpool kost zo’n € 5 euro per dag én moet elke dag, het hele jaar door aanstaan als je er ieder moment van de dag in wilt springen. Ga je dus zo’n 2 keer per week dobberen in je buitenbad? Dan lopen de jaarlijkse stroomkosten van een bubbelbad al snel best wel op. Ga je 2 keer in de week in je (houtgestookte) hottub met bubbels dan kost dit je aan stroom voor de bubbels net iets meer dan 150 euro.

Hottub onderhoud; echt niet moeilijk

Na de warme zomer, regenachtige herfst, ijskoude winter en zonnige lente is het eigenlijk altijd een goed moment om de hottub te onderhouden. Wanneer je zo lang mogelijk van de hottub wilt genieten raden wij aan om de hottub iedere seizoenswisseling een grotere onderhoudsbeurt te geven.

Tijdens zo’n onderhoudsbeurt is het handig om het filtersysteem onder handen te nemen. De kuip goed schoon te maken. Het hout te checken en indien nodig te lakken en de kachel goed schoon te maken. Als je het goed doet, is het onderhouden van de hottub echt niet veel werk. Je moet het alleen wel doen.

Lees meer

Voordelen van de hottub met bubbels

Een hottub met bubbels geeft een compleet andere beleving, zonder dat het traditionele hottub gevoel verloren gaat. Geef je een klein feestje? Dan zijn de bubbels een perfecte add-on voor een feestelijke sfeer.

Wil je een romantische avond? Dan zijn de bubbels er om jullie het gevoel van een luxe privé spa te geven. Wil je helemaal zen worden in je eentje? Dan kan het zachte, monotone geluid van de bubbels je in een meditatieve toestand brengen. En heb je helemaal geen zin in bubbels? Dan doe je ze gewoon uit en luister je naar het knapperende hout van de kachel.

De hottub zelf heeft ook nog een aantal voordelen. Zo verlaagt het je bloeddruk en versnelt het je stofwisseling. Daarnaast wordt het gelukshormoon ‘serotonine’ aangemaakt in een warm bad, waardoor je je blijer gaat voelen, en helpt het om stress weg te nemen.

Als kers op de taart helpt het je ook om lekker in slaap te komen. Nadat je het bad uitstapt, moet je lichaam namelijk weer afkoelen. Dit proces gebeurt ook voordat je gaat slapen. Je houdt je lichaam dus een klein beetje voor de gek, waardoor de metabolische functies alvast vertragen en je het slaaphormoon ‘melatonine’ gaat aanmaken. Een goede nachtrust gegarandeerd!

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Wat zit er bij de vanafprijs?

Hoe gebruik ik de houtkachel?

Hoe is de garantie geregeld?