No items found.

Eigen hottub en sauna productie

Uniek is dat wij onze eigen productie hebben. Niet alleen voor de Ducktubs, maar ook voor de Tønsauna’s en houten accessoires. De hottubkuipen? Die komen uit onze eigen fabriek in Estland. Op deze manier zorgen we voor producten van wereldklasse en de hoogste kwaliteit.

Een kijkje achter de schermen?

Productie in eigen beheer

Wij zijn de ontwerpers en makers van onze producten en daardoor kennen wij ze door en door. Producten waar we zelf helemaal fan van zijn. Bij Welvaere vind je meerdere productiehallen en fabrieken waar onze producten vorm krijgen. In Nederland vind je de productiehal voor onze Ducktub hottubs en onze fabriek voor de Tønsauna’s.

Maar, daar blijft het niet bij. Wij vinden het fijn om zoveel mogelijk in eigen hand te hebben en zo min mogelijk met externe leveranciers te werken. Op deze manier zorgen wij voor producten met hoogstaande kwaliteit.

Voordelen fabricage in Nederland

  • Producten van zeer hoge kwaliteit, we werken alleen maar samen met marktleiders
  • We kennen onze producten door en door
  • De mogelijkheid om alles samen te stellen

Ducktub productie

Uniek in Nederland is dat wij onze eigen hottub productie hebben opgezet. Gemiddeld rollen uit deze productie zo’n 30 hottubs per week (in het hoogseizoen) voor klanten uit onder andere Nederland, Duitsland en België. Iedere hottub wordt op bestelling van de klant gemaakt en rolt met de offerte langs de verschillende stations in de productiehal.

Productie van onze eigen Tønsauna’s

In Putten, een klein plaatsje tussen de landerijen, worden onze Tønsauna’s gemaakt. Bij Welvaere koop je dus ook een buitensauna die gemaakt is in Nederland. Gemiddeld worden er in onze Tønsauna fabriek zo’n 10 sauna’s per week gemaakt en worden er 5 in de tuin gebouwd. Dat is namelijk hoe wij het meestal doen; de sauna komt als pakket uit de productie rollen en dan bouwt een team van saunabouwers deze in de tuin op.

Productie eigen houten accessoires

Veel van onze eigen houten accessoires komen ook uit onze eigen productie. Zo hebben we in Nederland op zaterdag een productielijn waar oa. de bodems, trappetjes, tafels en filterkisten worden gemaakt. In Putten hebben we een productielijn waar de grotere accessoires zoals de houtopslag en de buitendouches worden gemaakt.

Onze hottubkuipen van de beste kwaliteit

Bij Welvaere zijn we trots op de hoogwaardige kwaliteit van onze hottubs, beginnend bij de kuipen die wordenopgebouwd uit vijf lagen:

1. BÜFA®-Marine-NPG-Gelcoat-S INT

2. BÜFA®-VE-Barriercoat-SV

3. Fiberglass and polister lamination layers (2,5mm-3,5 mm)

4. Coremat 3 mm layer ir special places to increase strength

5. Fiberglass and polister lamination layers (0,7mm-1 mm)

Hierdoor ben je verzekerd van een super sterke kuip die bestand is tegen veel gebruik en verschillende weersomstandigheden. 💪

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

No items found.