No items found.

Houtgestookte hottubs van Welvaere

Welvaere is begonnen vanuit een grote liefde voor houtgestookte hottubs. De van origine Scandinavische ontspanning in de buitenlucht. Wij zorgen ervoor dat jij binnenkort geniet in je eigen hottub houtgestookt. Je hebt keuze uit diverse mogelijkheden en opties. Bekijk het hieronder.

Kom de houtgestookte hottub bekijken

De houtgestookte hottub

De houtgestookte hot tub is van origine een Scandinavisch product. Geïnspireerd op de natuurlijke warmwaterbronnen in Scandinavië is het idee van een warm houten bad ontstaan. In Zweden, Noorwegen en Finland is de hottub met houtkachel niet weg te denken uit de tuin. In de rest van Europa worden inmiddels ook steeds meer tuinen voorzien van een houtgestookte hottub.

Hottub houtgestookt

Oorspronkelijk werden de hottubs enkel vervaardigd uit hout. Hier ontstond het probleem dat deze houten tubs bijna nooit lekvrij waren. Daarom worden de meeste hottubs houtgestookt tegenwoordig geproduceerd met een binnenkuip van kunststof en een houten omranding.

De voordelen van een hottub houtgestookt

  • Stimuleert spontaniteit; snelle opwarmtijd
  • Goed voor fysieke en mentale gezondheid
  • Een echte eyecatcher in de tuin

De hottub met houtkachel geeft je een boost

In het warme water van de houtgestookte hot tub worden jouw spieren tot 90% ontlast van hun werk en inspanning. Hierdoor kom je geheel tot rust. Ook ervaar je minder stress en angst. Het warme water van de hottub houtgestookt helpt om de stress van een drukke werkdag achter je te laten. De combinatie met eventuele jets zorgen voor een betere fysieke en emotionele staat. Je slaapt dieper en vaster wanneer je voor het slapen gaan even extra tijd neemt om te ontspannen.

Soorten kunststof hottubs

Volledig naar wens samen te stellen.

Onze direct leverbare hottubs

Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

No items found.

De hottube met houtkachel

Bij traditionele hottubs houtgestookt wordt het water altijd verwarmd met een vuurtje. Bij deze hottubs zat de kachel zelfs altijd in het water. Dat is bij onze houtgestookte hot tubs niet het geval.

Bij een Ducktub van Welvaere krijg je de houtkachel, of Welstove zoals wij ze noemen, altijd extern. Aan de buitenkant van de houtgestookte hot tub. Verbonden met een aantal hittebestendige slangen. Zo heb je meer ruimte én zo'n externe hottubkachel is veel gebruiksvriendelijker. Zo gaat het stoken een stuk gemakkelijker.

Hottub met houtkachel bekijken

Persoonlijk advies in ons Experience Center

Bij Welvaere in Nijkerk langskomen is altijd feest - als je van een leuk gesprek en goede koffie houdt tenminste. Iets anders mag ook, net waar jij zin in hebt. En het gesprek is niet alleen leuk, het is ook deskundig. Onze adviseurs Kevin, Sven, Bart & Joppe weten namelijk alles van onze producten.

En wil je even proefzitten of de kachel zelf aansteken? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Een hot tub kopen of een sauna aanschaffen is uiteraard niet niks. Je wilt precies weten waar je aan toe bent.

Kom naar ons Experience Center

Hottub kopen bij Welvaere

Als je een hottub kopen wil bij Welvaere, raden we altijd aan een bezoekje te brengen aan ons Experience Center. Daar bekijk je jouw favoriete model in het echt, krijg je advies van onze ervaren adviseurs over een hottub kopen en maken wij een offerte helemaal voor jou op maat. Is die akkoord en wil je de hottub kopen? Dan ontvang je de aanbetalingsfactuur via de mail en gaan wij voor je aan de slag! Vlak voor levering krijg je de restfactuur en niet veel later kan het genieten in de tuin echt beginnen!

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Wat zit er bij de vanafprijs?

Hoe gebruik ik de houtkachel?

Hoe is de garantie geregeld?