Hottub accessoires

Ook bij Welvaere bent u op de beste plek om accessoires aan te schaffen voor de hottub. Al deze accessoires en extra opties maken uw wellnessplekje thuis helemaal af.

Denk bijvoorbeeld aan de opties die uw hottub extra luxe maken zoals een jet- of bubbelsysteem. Accessoires die zorgen voor heerlijk fris water of voor het onderhoud aan de hottub. Maak het ontspannen nog net iets aangenamer met een geurtje, bij ons maakt u het helemaal af!

Een zeer plezierige toevoeging die de traditionele houtgestookt een totaal andere ervaring meegeeft. Met één druk op de knop geniet u van de vele bubbeltjes die omhoog borrelen en uw rug zachtjes masseren.
vanaf 465,00 Bekijken
Neem plaats in een heerlijk warme hottub en zorg dat u wordt verrast door de krachtige massagestralen van het Balboa jetsysteem. Ontspannen gaat dan geheel vanzelf en is echt niet moeilijk meer.
vanaf 645,00 Bekijken
Met één druk op de knop verandert u de hottub en de tuin in een sprookjesachtig geheel. Het samenspel van de verlichting en het stoom dat van de hottub komt zorgt voor een unieke. magische en knusse sfeer.
vanaf 145,00 Bekijken
Maak optimaal gebruik van het water in de hottub met ons geavanceerde filtersysteem. Door de filterpomp in combinatie met een UV-filter kun je meerdere weken achtereenvolgend genieten van heerlijk warm en schoon water in de Ducktub.
vanaf 990,00 Bekijken
De isolerende Ducktub Cover zorgt er niet alleen voor dat er geen vuil in het schone water komt, het zorgt er ook voor dat je tijdens en na het stoken zeer weinig warmte verlies hebt.
vanaf 425,00 Bekijken
Stap moeiteloos de hottub in voor een heerlijk ontspannen moment in het warme water van de Ducktub.
vanaf 105,00 Bekijken
Onze elegante zijtafel is een multifunctioneel accessoire bij de Ducktub. Gemaakt van thermohout en sluit door de ronding prachtig aan bij het ontwerp en design van iedere Ducktub.
vanaf 75,00 Bekijken
Een praktische beschermer voor om de kachelbuis die tijdens het stoken heet wordt. Op deze manier is het in en rondom de hottub extra veilig.
vanaf 165,00 Bekijken
Het water in de hottub nóg sneller op aangename temperatuur? De hottub peddel helpt je daarbij door het koele en warme water goed te mengen.
vanaf 85,00 Bekijken
De hottub slangenklem wordt gebruikt om de slangen van je externe hottub goed te bevestigen op de externe kachel.
vanaf 8,50 Bekijken
Trekt de kachel niet genoeg of komt de pijp door een dak heen? Dan kan een extra meter kachelbuis de oplossing zijn. Geschikt voor de Welstove Medium en Large.
vanaf 80,00 Bekijken
Trekt de kachel niet genoeg of moet de pijp boven een overkapping uitkomen? Dan kan een extra meter kachelbuis de oplossing zijn. Geschikt voor de Welstove Pro.
vanaf 80,00 Bekijken

Kom langs in onze toonzaal

Uw favoriete hottub accessoires en benodigdheden bekijkt u in onze toonzaal in Nederland. Op nog geen 2 uur rijden vanaf Antwerpen dompelt u zich volledig onder in ontspanning en wellness, ook op de zaterdag!

Afspraak reserveren
Experience center Welvaere Nijkerk