Altijd heerlijk warm!

De elektrische hottub

Het genot en de traditionele ervaring van een buitenspa die ieder moment van de dag, 365 dagen in het jaar, warm voor u klaarstaat? Kies dan voor een elektrische Ducktub van Welvaere!

Geen zin om altijd maar in de weer te zijn met hout en een vuurtje te moeten stoken? Dan kunt u ervoor kiezen om de hottub volledig elektrisch te laten verwarmen. Bij veel elektrische hottubs is het gebruikelijk om een elektrisch verwarmingselement aan een circulatie of filter pomp te monteren. Wij kiezen er voor om het anders te doen. Wij gebruiken een systeem dat los staat van zo’n pomp van het merk Balboa. 

Elektrisch verwarmen duurt wel langer dan met een vuurtje. Dit gaat met zo’n 1 a twee graden in het uur. Het is dan ook het beste om het systeem de gehele dag aan te laten staan. Een groot voordeel hiervan is dat die hottub altijd heerlijk warm is en u er altijd in kunt stappen.

Voordelen van de elektrische hottub

  • Heerlijk warm op ieder moment van de dag
  • Ruime keuze uit 8+ hottubmodellen
  • Meteen ontspannen als u dat graag wilt

De elektrische hottubs van Welvaere

Bekijk al onze hottub modellen

Zwoele zomerdagen of knusse winterdagen, elke dag is een dag om te genieten van het warme water van de Ducktub hottub en de frisse buitenlucht.

Bekijk al onze hottubs
Datenight hottub Ducktub Welvaere

Hybride hottub verwarming

U heeft ook de keuze om een Balboa systeem en een houtverwarming op de hottub te installeren. Deze combinatie zorgt ervoor dat u altijd een hottub heeft die snel warm is, maar dat u toch wat moet stoken. Zo heeft u echt het beste uit twee werelden!

Volledige elektrische verwarming

De hottub altijd rond 37 graden? Laat de hottub dan volledig verwarmen met het Balboa systeem. Met een druk op de knop stelt u een fijne temperatuur in en het systeem doet de rest. Wilt u nog meer comfort? Kies er dan voor om nog extra luxe opties te laten inbouwen zoals een jetsysteem, bubbeltjes of verlichting.

Waarom een elektrische hottub van Welvaere?

  • Stel de hottub helemaal samen zoals u die wilt
  • U ontvangt de beste kwaliteit, dat garanderen wij
  • Vaste bezorgkosten
  • Keuze uit diverse modellen
  • Bekijk test en voel de hottub van uw dromen in onze toonzaal in Nijkerk
Hottubs bekijken
ducktub kachel aansteken Welvaere Badjas

De ideale temperatuur voor uw hottub

Wanneer het buiten koeler of juist warmer wordt is er niets lekkerder dan een duik in een hottub. Met een bijpassend drankje. In de zomer kunt u zich niet voorstellen om in een temperatuur van 40 graden te stappen terwijl dit tijdens de wintermaanden heerlijk lijkt. 

Lees hier meer over de ideale temperatuur voor u hottub

Datenight hottub ducktub Welvaere

De hottub met bubbels

De mogelijkheid om de hottub volledig naar uw wens te maken, die krijgt u bij Welvaere. Bij ons heeft u verschillende opties om bijvoorbeeld een bubbelsysteem (luchtbubbels in het water), een jetsysteem (streams die de rug masseren) en nog veel meer in de hottub te plaatsen. Een hottub met bubbels zorgen voor extra ontspanning.

Lees hier meer over een Hottub met bubbels

 

 

Uw toekomstige hottub in het echt bekijken?