mountain

Met z'n tweeën genieten in de Ducktub Ovalti

Je dag afsluiten in het warme water van de Ducktub, met z’n tweeën met gezellige lampjes en een muziekje op de achtergrond. En dat iedere dag. Manon en Kevin haalden die ontspanning naar hun achtertuin. Echt even tijd voor elkaar, gezellig kletsend over wat ze die dag hebben meegemaakt. We spraken Manon over hun Ducktub, hoe het zorgt voor echte ontspanning en wat de meerwaarde is voor hun.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Van opblaasspa naar Ducktub

Manon: “Vrienden van ons hebben begin dit jaar een hottub en sauna bij jullie gekocht. Zij bleven maar zeggen dat het ook iets voor ons zou zijn. We hadden toen wel zo’n opblaasspa, maar daar ging ik niet veel in. Je zit daarbij echt op de grond en het was veel gedoe met stroom. Mijn man zit heel graag in een bubbelbad, dus toen zei hij kom we gaan toch eens kijken.”

“Dus toen zijn we naar de Toonzaal in Nederland gereden, dat is een paar uur bij van ons vandaan. Toen we aankwamen bleek dat jullie  ‘s middags een teamuitje hadden, maar de verkoper nam toch de tijd voor ons en we konden even test-zitten. Meteen zei ik, ah dit zit lekker. Je zit gewoon op een bankje, ik kan of mijn benen strekken en liggen of gewoon lekker zitten. Toen had ik gelijk zoiets van dit vind ik echt een stuk lekkerder. En het ziet er natuurlijk mooi uit, met het hout en de kachel erbij. We waren echt vrij snel verkocht.”

De Ducktub Ovalti perfect voor quality time met z’n tweeën

“We zijn heel graag lekker samen thuis en vonden dit model daar goed bij passen. Vrienden uitnodigen en bijvoorbeeld met z’n zessen in de hottub gaan is natuurlijk heel gezellig, maar als je er het meest van de tijd met z’n tweeën in gaat, is het zonde als je zo’n grote hottub hebt staan die je elke keer moet vullen en opstoken.”

Een rugmassage én gezellige bubbels

“Nu de herfst is begonnen zitten we er meer in dan in de zomer. Toen we ‘m kregen was het nog super heet, dus hoefde je ‘m eigenlijk niet eens veel op te stoken en was het meer om af te koelen. Maar nu de koude avonden zijn begonnen vinden we het heerlijk. We gaan er bijna elke avond wel even in. Bijvoorbeeld na het sporten vinden we het ook heel lekker om er even in te stappen.”

“Als extra hebben we gekozen voor een jetsysteem aan twee kanten. Zo hebben we allebei een massage in de rug. Ik heb wel eens last van mijn onderrug, van het werken of als ik met sporten een flinke oefening heb gedaan. Dan is het zo lekker. En het bubbelt ook gezellig.”

Lekker warm zitten op koude avonden

“Als we de hottub ‘s avonds gebruiken, koelt het water meestal af tot zo’n 32 graden. Wij stoken ‘m dan op tot 42 graden. Dat klinkt heel warm, maar voordat we gaan eten stoken we ‘m op en dan zit hij ongeveer op 38 graden als we er in gaan. Dan leggen we de kachel voordat we er instappen nog één keer vol en dan wordt hij terwijl je erin zit warmer. Dan is het erg goed te doen en heel lekker!”

“We hebben geen filtersysteem, dus we vervangen het water een keer in de week. We gebruiken wel een beetje chloor en aquaclean en dat gaat prima. Het voordeel van dit model is dat hij snel leeg, schoon gemaakt en binnen drie kwartier weer gevuld is.”

In weer en wind: elke dag een momentje voor elkaar in de buitenlucht

“We wonen landelijk en dat zie je ook terug in de tuin. We hebben een groot grasveld en de hottub staat op een stenen terras onder een overkapping van hout met een super gezellige loungehoek en lampjes. Zo zitten we altijd lekker droog.”

“We maken er echt een momentje van als we in de hottub gaan. We gaan er niet stilletjes in zitten en daarmee klaar. Kletsend over de dag en met een muziekje op de achtergrond sluiten we gezellig samen de dag af. Door de week drinken we gewoon een glas water en in het weekend nemen we een biertje of wijntje mee.”

“Ik vind het altijd leuk om te zien dat je natuurlijk begint te dampen; het water dampt maar jij zelf ook. Het voelt dan echt alsof je in een wellness zit. Omdat we zo lang mogelijk willen doen met het water, hebben we nog geen aroma’s gebruikt, maar dat gaan we binnenkort wel eens proberen. Dat maakt het helemaal af denk ik. We gebruiken de Welvaere Aroma’s trouwens wel binnen in de diffuser, dat is ook heerlijk. ”

Laat de sneeuw maar komen!

“We hebben al heel veel mooie momentjes gehad met een zonsondergang en een mooie lucht, waar ik natuurlijk al heel veel foto’s van heb gemaakt. Mijn man kijkt heel erg uit naar de winter en hoopt echt op sneeuw. Hij ziet het al helemaal voor zich. Ik help hem dan toch vaak even uit de droom dat het eerst nog maar afwachten is of het überhaupt wel gaat sneeuwen. Maar het zou heerlijk zijn! We moeten er dan natuurlijk wel wat sneeuw tegenaan scheppen voor het idee, omdat we onder de overkapping zitten, haha.”

Elke dag genieten, zonder al te veel moeite

“Ik vind het zo fijn en makkelijk dat je gewoon hier achter de tuin in loopt en even een uurtje kan ontspannen. Zonder dat je ergens heen moet rijden, je daar moet omkleden en dat soort gedoe. Dat is echt de meerwaarde voor ons. En ik merk dat als ik er ‘s avonds in heb gezeten ik die nacht super goed slaap, echt een verschil met wanneer ik er niet in heb gezeten. Je wordt er gewoon veel relaxter door, vooral ook na het sporten. We leggen ons hoofd op de rand en kunnen écht ontspannen.”

Gerelateerd product
Ducktub Ovalti
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Ook genieten van de warmte in jouw eigen tuin?

Hopelijk heb je weer wat inspiratie kunnen halen uit de #withwelvaere van deze keer. Wil je jouw droom ook in vervulling laten gaan? Wij geven je graag meer informatie over de Ducktub Ovalti zoals die van Manon of een van de andere modellen hottubs of sauna’s in ons assortiment. Kom vrijblijvend langs in ons Experience Center!

Toonzaal bekijken

Bekijk deze blogs ook

Met de Ducktub naar Frankrijk!

Bekijken

Weer even licht zijn in de Ducktub Extern

Bekijken

Een kijkje in de wellness tuin van familie Dewachter

Bekijken
Corner Icon