mountain

Hottubs bij Lang Leve de Liefde – SBS 6

Lang Leve de Liefde is al sinds begin 2020 te zien op SBS6. Lang leve de liefde is een liefdesexperiment waarin singles tussen de 18 en 65 ruim te tijd krijgen om elkaar te leren kennen. Ze brengen namelijk minimaal 24 uur en maximaal 4 dagen met elkaar door. Voor de romantische avondjes is er in dit huis een Ducktub van Welvaere geplaatst. De koppels hebben regelmatig een romantische hottub date!

Arrow left
Arrow right
No items found.

Hottub bij lang leve de liefde

Al meer dan 400 afleveringen lang is onze hottub te zien bij lang leve de liefde. Het ene koppel stapt met plezier het warme water van onze Ducktubs in terwijl de ander  het niets vindt.

Regelmatig zijn er dan ook spraakmakende scenes in een van onze Ducktubs. Op YouTube en social media verzamelen allerlei kanalen fragmenten van het televisieprogramma waarbij de hottub-perikelen worden uitgelicht. Sommige van deze fragmenten tikken ruim 100.000 weergaven aan.

Ducktub Bjorn

De meest gekochte hottub staat op het terras bij het programma lang leve liefde. Afgelopen seizoen (2022) hebben wij de houtgestookte hottubs vervangen voor elektrische. Deze hottub is dus altijd op temperatuur en klaar voor een romantische hottubavond, en daar kunnen wij vanuit huis op de bank nu gewoon van mee genieten!

Hottub in lang leve de liefde

Heb jij een hottub voorbij zien komen op TV en wil je graag weten of dit ook in jouw tuin kan komen? Dan ben je bij Welvaere op het juiste adres! Onze hottubs staan bij het TV programma Lang Leve De Liefde!

De hottub is een houtgestookt buitenbad. Oorspronkelijk komt de hottub uit Scandinavië. Daar werd de hottub gebruikt om warm te blijven in de koude temperaturen. Vandaag de dag zijn houtgestookte hottubs overal ter wereld te vinden en gaan een hottub, gezelligheid en ontspanning hand in hand.

Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

Bekijk deze blogs ook

Robs Grote Tuinverbouwing

Bekijken
Corner Icon