Buitendouche kopen

Op het moment dat u oververhit en nog dampend uit een warm bad of heerlijk warme sauna komt wilt u niets liever dan afkoelen. Afkoelen is dan ook een van de belangrijkste onderdelen als u geniet van wellness. Wanneer u dit onderdeel namelijk overslaat heeft u de kans op ‘nazweten’, wat pijn in het hoofd en benauwdheid, dat willen we natuurlijk niet. Daarom is een verfrissende douche heel belangrijk!

Buitendouche combinatie met stortemmer

Hoe fijn is als u zo’n fraaie buitendouche, stortemmer of combinatie hiervan in uw tuin heeft staan. Niet alleen fijn na een warme saunasessie of badder moment ook tijdens een snikhete zomer fijn om af te koelen.

Door het fijne sterke eikenhouten frame en plateau waar onze buitendouches uit bestaan misstaat dit zeker niet in uw achtertuin. En deze passen perfect in combinatie met een Ducktub of Tønsauna.

Afkoelen na een heerlijke warme hottub of saunasessie is erg belangrijk. En dat doet u natuurlijk onder onze luxueuze Utanfor Combidouche. Een fijne regendouche en stortemmer in een! 
vanaf 1.545,00 Bekijken
Goed afkoelen doet u door onder onze Utanfor regendouche te stappen. Draai de kraan open en geniet van de vele ijskoude waterstralen die uw huid raken.
vanaf 945,00 Bekijken
Direct afgekoeld door aan de hendel van de stortemmer te trekken en een plons koud water over u heen laten vallen. Heerlijk na een warme hottub of saunasessie.
vanaf 785,00 Bekijken
Hang deze mooie stortemmer aan uw eigen muur of schutting om direct goed af te koelen na een saunasessie.
vanaf 265,00 Bekijken

Bekijk de buitendouche in de toonzaal

Onze buitendouches bekijkt u in onze toonzaal in Nederland. Op nog geen 2 uur rijden vanaf Antwerpen dompelt u zich volledig onder in ontspanning en wellness, ook op de zaterdag!

Afspraak reserveren
Buitendouche stortemmer combi