Vakantiehuizen

Ook een hottub of sauna bij uw vakantiehuis?

Eigen Huis en tuin hottub

Wellness wordt steeds belangrijker voor ons en voor uw gasten. Met een hottub of sauna naast de accommodatie geeft u uw gasten net dat beetje extra. Ultiem genieten van heerlijk warm water, een knisperend vuurtje en een goed gesprek in een ontspannen omgeving. Dit is een ervaring die uw bed and breakfast of vakantiehuisje rijker kan worden, zodat luxe en ontspanning onderdeel worden van de accommodatie.

Een echte wellnessplek waar uw gasten volledig tot rust kunnen komen. Een heerlijke plek met niet alleen voordelen voor de gasten, maar ook zeker voor u!

Voordelen wellness bij uw vakantiehuisje

  • Verdien een extra ster
  • Geef een unieke beleving aan de gasten
  • Meer boekingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in een hottub of sauna bij uw huisje? Kom dan vrijblijvend langs in onze grote toonzaal in Deinze. Pieter kijkt dan samen met u naar de mogelijkheden!

Afspraak maken
Toonzaal Belgie

Mijn gasten vinden de hottub te gek!

We hebben deze tub nu ruim een half jaar in gebruik en we zijn supertevreden, topsfeertje…heerlijk badderen met dat knisperend vuurtje op de achtergrond…De tub staat bij vakantiehuis ‘Mergelhuisje anno 1799’ in Valkenburg en onze gasten zijn helemaal gek op het ding! Het onderhoud is eenvoudig, ze blijft mooi!

Mergelhuisje anno 1799
Google