Kom langs & profiteer van onze acties in Deinze

Kom langs in onze Ducktub & Tønsauna toonzaal!

💰Bespaar aan het begin van dit jaar op je aankoop bij Welvaere. Ontvang een gratis comfortupgrade in je sauna, een gratis kachelupgrade bij een houtgestookte hottub óf gratis isolatie bij een elektrisch verwarmde Ducktub. Ga je voor een Welvaere spa dan krijg je een gratis isolerende cover. Profiteer van deze acties en nog meer in onze toonzaal! 

Plan jouw afspraak

Al jouw vragen direct beantwoord en je komt erachter hoe onze hottubs en sauna’s echt zitten. Je bent welkom op dinsdag t/m zaterdag in Deinze, België! Laat weten wanneer je langskomt, dan zorgen wij dat we ruim de tijd voor je kunnen nemen! Is er geen plekje meer open? Bel ons dan even op (+32) (0)56 89 16 55! 

 


Kom je binnenkort bij ons langs?

Hier vind je ons

Welvaere, locaties in Nederland, België en Duitsland

De liefde voor onze Ducktubs, Tønsauna’s, Welvaere spa’s, buitenkookproducten en momenten doorbrengen met elkaar verspreiden we niet alleen in Nederland. Ook buiten onze eigen grenzen hebben wij twee eigen showrooms. Je vindt ons dan ook in Nederland, België en Duitsland. Samen met 60 Welworkers, zoals wij onszelf noemen, zorgen wij ervoor dat jij bij ons terecht kan voor jouw wellness droom. 

Belgie, Deinze Nederland Duitsland (Werdohl) - Geopend

Belgie, Deinze

1

Het nieuwste Experience Center van Welvaere is sinds november 2021 geopend in Deinze, België. In een prachtig industrieel pand vind je al onze Ducktubs en Tønsauna’s. Onze collega’s Pieter, Lorenzo en Magnus heten je daar van harte welkom!

Di, wo, do, vrij 09:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 16:00

 

Kortrijksesteenweg 298, 9800 Deinze
België
(+32) (0)56 89 16 55!
[email protected]

Langskomen
Belgie, Deinze

Nederland

2

Duitsland (Werdohl) - Geopend

3