Betrokken, Ondernemend, Kameraden & echte harde werkers

Over ons

Het creëren van unieke momenten, daar geloven wij heilig in. Momenten die u voor een korte periode aan de dagelijkse drukte laten ontsnappen. Zo’n moment waarin je de tijd neemt voor elkaar of gewoon voor uzelf. Momenten waar u uzelf tegen andere over hoort zeggen; ‘dat moeten we vaker doen’.

U moet niet wachten op die unieke momenten, die moet u zelf maken. Alleen, samen of met dierbaren en natuurlijk samen met Welvaere door met opzet te kiezen voor ontspanning. Deze momenten gaan goed samen met een zonnetje, herfstbladeren op de grond en een koude winternacht. Ze zorgen voor blijdschap en plezier. Sprankelende ogen en een gevoel van voldoening. Iets dat u vaker wilt doen

Dit zijn wij

Er werken bij ons babbelaars, avonturiers, artiesten, pioniers, verhalen vertellers, dromers en uitvinders. Stuk voor stuk gedreven en met een sterk geloof in het creëren van unieke momentjes. 

Wij maken producten waar we gek op zijn, geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en veranderen de wereld door iedereen meer ontspanningsmomenten te gunnen.

Ontmoet ons team
Welvaere team

Maakt u binnenkort kennis met ons?

Ons verhaal

Op het moment dat u een lang leven achter de rug hebt en achterover leunt in uw favoriete zetel – vermoeide benen rustend op een bijpassend bankje – wat zijn dan die momenten die ervoor zorgen dat u moet glimlachen? De momenten die u deelt met kleinkinderen en nogmaals herbeleeft met uw geliefde?

 

Gewoon even genieten

Er zijn van die momenten waarin u helemaal opgaat, waarin de tijd echt even stilstaat. Niet denkend aan vandaag, gisteren of morgen. Zelfs niet aan het nu. Zo’n moment waarin u gewoon geniet, en achteraf pas ontdekt hoe waardevol dat eigenlijk was.

Maar de dagelijkse drukte klopt vast ook bij u wel eens aan. Staat ze daar weer, met genoeg overuren, volle agenda’s, meetings, een hond die uitgelaten moet worden, boterhammen die klaar liggen om belegd te worden met een lekkere plak kaas of hesp, een berichtje van de oppas die afzegt en dan ook nog de uurtjes die u graag wilt sporten. De dagen vliegen voorbij. 

Momenten verzamelen

Zegt u daarom ook wel eens nee tegen die dagelijkse sleur? Gewoon, om even een stapje terug te nemen, unieke momenten te verzamelen? Momenten waarbij het niet alleen om uzelf gaat, maar ook om je dierbaren? Die draaien om quality time en starten door bewust tijd voor uzelf te nemen en voor de mensen om u heen.

Deze momenten gaan uitstekend samen met een lekker zonnetje, herfstbladeren die de grond bedekken en een koude winteravond, maar op een regenachtige dag zijn deze momenten net zo waardevol. Ze zorgen voor blijdschap en plezier. Sprankelende ogen en een gevoel van voldoening. Iets dat u vaker wilt doen

Wij vergeten regelmatig hoe belangrijk deze momenten eigenlijk zijn. Ja, die dagelijkse drukte raast nogal eens voorbij. Niet alleen bij u, maar ook bij ons. Zorg ervoor dat je dan ook die mogelijkheid ziet om er even tussenuit te glippen. Loop door de deur, zo de achtertuin in.

Creëer unieke momenten

Wij hebben namelijk iets van betekenis ontdekt. U moet niet wachten op deze unieke momenten. Die creëert u helemaal zelf. Door opzettelijk te kiezen voor ontspanning. Voor tijd met anderen of alleen. Door stil te staan, uw ogen te sluiten en volledig tot rust te komen. Door eventjes op te laden. Offline. 

Het liefst met het geluid van de wind door de bomen en het briesje door je haren. Wacht niet met verzamelen. Ontdek de mogelijkheden om deze unieke momenten te beleven zodat je later, wanneer je achterover leunt op je favoriete zetel, weet wat je door kunt geven.