Betrokken, Ondernemend, Kameraden & echte harde werkers

Over ons

Het creëren Quality time Outdoors, daar geloven wij heilig in. Momenten die u voor een korte periode aan de dagelijkse drukte laten ontsnappen. Zo’n moment waarin je de tijd neemt voor elkaar of gewoon voor uzelf. Momenten waar u uzelf tegen andere over hoort zeggen; ‘dat moeten we vaker doen’.

U moet niet wachten op die unieke momenten, die moet u zelf maken. Alleen, samen of met dierbaren en natuurlijk samen met Welvaere door met opzet te kiezen voor ontspanning. Deze momenten gaan goed samen met een zonnetje, herfstbladeren op de grond en een koude winternacht. Ze zorgen voor blijdschap en plezier. Sprankelende ogen en een gevoel van voldoening. Iets dat u vaker wilt doen

Dit zijn wij

Er werken bij ons babbelaars, avonturiers, artiesten, pioniers, verhalen vertellers, dromers en uitvinders. Stuk voor stuk gedreven en met een sterk geloof in het creëren van unieke momentjes. 

Wij maken producten waar we gek op zijn, geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en veranderen de wereld door iedereen meer ontspanningsmomenten te gunnen.

Ontmoet ons team
Welvaere team

Maakt u binnenkort kennis met ons?

We kennen het waarschijnlijk allemaal, iedereen op zijn eigen manier, de dagelijkse sleur. Weinig momentjes waarin we even stil staan in deze snelle wereld.

We rennen van hot naar her, van meeting naar meeting en voor we het weten is de dag alweer voorbij. We vergeten soms dat juist de simpele dingen in het leven zoals contact maken met jezelf, je omgeving en de mensen om ons heen fijn en waardevol kunnen zijn. 

Deze momenten, momenten die afwijken van het gewone, waarin we bewust kiezen om even stil te staan, te kiezen voor quality time, hoe simpel ze ook zijn. Hebben we helemaal in eigen hand.

Terwijl je de frisse buitenlucht inademt, de geur van een houtgestookt vuurtje ruikt, je beste vrienden, familie of kinderen plezier hoort maken, de grassprietjes tussen je tenen voelt kriebelen en de zon je huid prikkelt, dat zijn de momenten waarin je echt tot rust komt. En ervaart hoe belangrijk het is om regelmatig te kiezen voor wat extra Quality time.

Quality. Time. Outdoors

 

Voor ons zijn de belangrijkste ingrediënten voor onze ‘Quality time outdoors’ de frisse buitenlucht, mensen om je heen en jijzelf die dit moment aanpakt. Een moment helemaal voor jezelf, je geliefde, voor elkaar. Waar je niet druk bent, maar volledig ontspant. Dat moment van echte quality time is helemaal van jou. 

Wij, van Welvaere, geven jou de gelegenheid om de beste, leukste en fijnste manier van Quality time outdoors te creëren op een fijne plek en hier betekenis aan te geven. Een plek waar het ritme van de dag je inhaalt, het verkeer langs je heen raast. Waar je hart sneller gaat slaan en waar spontaan weer een gewoonte wordt. Een plek waar we elkaar terugvinden en samen genieten. Wacht niet op deze waardevolle, plezierige of ontspannen momenten, creëer ze!