Bestelling plaatsen

Bestel onze hottubs en sauna's online

Op deze manier plaatst u een bestelling

Op onze site hebben wij zo uitgebreid mogelijk ons assortiment met u gedeeld. Dit varieert van hottubs, barrelsauna’s, kachels en accessoires. Bij ieder product hebben we zoveel mogelijk informatie gegeven en foto’s geplaatst zodat u een goed beeld kunt krijgen.

Wanneer u besluit om tot koop over te gaan kunt u deze online bestellen of u komt langs in de showroom. U ontvangt van ons altijd een offerte op maat die u online kunt accepteren.

Kom in onze toonzaal

Wij hebben een grote toonzaal in Nijkerk, op geen twee uur rijden vanaf Antwerpen. U kunt hier op uw gemakje de sauna’s, hottubs en andere producten bekijken. 

Toonzaal bezoeken
Wellnesstuin Welvaere

Verwerking

Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan wij deze verwerken. Dit gebeurt vaak snel. Door de inkoopafdeling worden de juiste onderdelen besteld en wordt de hottub ingepland bij de productie. Het bouwen van een duurt gemiddeld een tot drie dagen. Zodra de hottub of sauna is ingepland kan het beginnen.

Welvaere hottub productie

Productie

Onze gespecialiseerde timmermannen, gaan zorgvuldig aan de slag om uw hottub of sauna te maken. Zodra deze klaar zijn wordt deze volledig gecontroleerd en gaat door onze teststraat. Wanneer de hottub helemaal 100% klaar en netjes is wordt deze klaargemaakt voor transport.

Waarom Welvaere?

  • Welvaere brengt de ultieme ontspanning aan huis
  • Grote showroom en werkplaats in Midden Nederland waar u alle ins en outs krijgt
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.3/10 door onze klanten!
Hottub testen Welvaere

Levering

Zodra de hottub klaar is om naar u toe te komen wordt er een afspraak ingepland. Op het moment dat de bezorger bij u op de stoep staat halen we deze samen met u en wat anderen van de kar en zetten we hem op de juiste plek en installeert onze bezorger deze.

Wanneer u de sauna door ons laat bouwen, maken we een afspraak wanneer dit kan. Moet er een pakket bezorgd worden? Dan komt onze chauffeur op een afgesproken moment het pakket thuis afleveren.

Genieten!

Staat het wellnessproduct op de juiste locatie? Dan kan het ontspannen beginnen! Vul de hottub met water, steek de kachel aan en stap de warmte in.