Hottub uitzoeken

Hoe zoekt u een hottub uit?

Een hottub uitzoeken is niet niks. Er zijn heel veel mogelijkheden, opties en modellen. Waar moet u dan allemaal rekening mee houden? Een hottub uitzoeken is helemaal niet moeilijk als u maar weet wat u wel en niet wilt. Op deze pagina vindt u alle informatie die u helpen bij het uitzoeken van een hottub.

Denk hierbij aan de kosten, meer informatie over de kachels, welke afmeting en hoe een hottub werkt. Speel onze hottub quiz en kom er heel gemakkelijk achter welk model het beste bij u past!

Hot tub bestellen bij Welvaere

Welvaere luxe hottub

De Ducktub hottub

Intens genieten in de buitenlucht? Onze houtgestookte Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek uw benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëert u momenten om nooit te vergeten.

Baden, frisse buitenlucht en wellness doen u goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere bent u verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs bekijken

De Tønsauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vindt u terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven u de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit uw lijf en u laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze maatwerk sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Tønsauna's bekijken