Hoe kies ik een hottub uit?

Welke hottub past bij u? Doe de quiz!

0%

Wat is uw ideale hottub sessie?

Welvaere hottub met vrienden

Met hoeveel mensen wilt u minimaal in de hottub kunnen zitten?

Kunststof hottub

Hoeveel ruimte mag de hottub in beslag nemen?

Ducktub Oval kunststof hottub

Wat voor hottub kachel vindt u het fijnst?

Hottubkachel met vuur
Welvaere hottubkachel
Geïntegreerde hottub kachel

Welke hottub past bij u?
Ducktub Ovalti

Ontspannen in een hottub

De Romantische twee persoons hottub! De Ducktub Ovalti is bijzonder geschikt voor kleine ruimtes en knus gezelschap. Ervaar ultieme ontspanning in het warme water en kom samen tot rust onder de sterrenhemel!


Bekijk de Ducktub Ovalti nu

Ducktub Bjorn

Kunststof hottub 5 personen

Kom tot rust in de traditioneel ronde Ducktub Bjorn. Dankzij de lage bank zit u in de traditionele houding, waarbij uw knieën iets hoger komen te staan. Hierdoor ontspant uw onderrug, worden de heupen geopend en de enkels gestretcht. Niet alleen de lage instap maakt deze hottub makkelijk toegankelijk, de aangename “starters prijs” maakt de hottub ook voor de kleine portemonnees aantrekkelijk en begaanbaar.


Bekijk de Ducktub Bjorn nu

Ducktub Bjornstor

Ducktub Bjornstor

De Ducktub Bjornstor de de perfecte hottub voor het hele gezin! Overdag kunnen de kinderen spetteren in hun privé-zwembad en ‘s avonds staat hij klaar voor een romantische, ontspannen hottub-sessie. De lage instap maakt de hottub gemakkelijk toegankelijk. Dankzij de grote ruimte ligt u al snel languit in uw hottub of geniet u juist met z’n allen van de rustgevende werking die de Ducktub Bjornstor heeft.


Bekijk de Ducktub Bjornstor nu

Ducktub Oval

Ovale houtgestookte hottub

Creeër een comfortabele plek in de tuin met de Ducktub Oval en geniet met het hele gezin. Dankzij de extra verhoogde zitting kunt u ook half in het water plaatsnemen. Dit maakt de Ducktub Oval ideaal voor de ukkies, de iets minder grote volwassenen onder ons en voor mensen die het snel warm hebben.


Bekijk de Ducktub Oval nu

Ducktub Luks

Hottub kachel stoken

Tover uw tuin om tot een luxe wellness paradijsje met de Ducktub Luks. Het grote glas van de ingebouwde kachel draagt bij aan het unieke design van de hottub en creëert het behaaglijke gevoel van een tuinhaard. De ergonomische vormen dragen bij aan een extra comfortabele zithouding en met de verhoogde zitting koelt u gemakkelijk even af.


Bekijk de Ducktub Luks nu

Ducktub Extern

Hottub houtgestookt

Aanschouw het spetterende schouwspel van knetterend vuur door het grote raam van de unieke kachel en ontdek hoe elke spier zich langzaam ontspant door het warme water van de Ducktub Extern.


Bekijk de Ducktub Extern nu

Ducktub Hjorn

Ducktub Hjorn

De Ducktub Hjorn is een hottub die zijn ruimte efficiënt gebruikt. Nodig al uw vrienden uit voor een gezellige hottub-sessie of geniet met het hele gezin van een warm bad in de avondschemering. De acht hoeken zorgen ervoor dat elk een eigen zitplek heeft met een rechte leuning. Zo heeft iedereen het beste plekje!


Bekijk de Ducktub Hjorn nu

Ducktub Basic Extern

Kunststof hottub

Relax samen met uw familie of vrienden in de betaalbare Ducktub Basic Extern Dankzij de externe kachel is er meer dan genoeg plaats voor het hele gezin. Geniet van het warme water, het knapperende vuur, de romantische avondjes en de gezellige borrels. Ontdek op uw eigen tempo hoe de Ducktub Basic Extern uw leven verrijkt met meer ontspanning en minder stress!


Bekijk de Ducktub Basic Extern nu

Share your Results:

Ga direct naar

Met alle liefde helpen wij u verder om samen de mooiste, beste en meest unieke hottub te vinden die helemaal bij u past. In onze Toonzaal staan onze experts klaar om samen met u te kijken naar welke hottub het beste bij u past.

U hoeft natuurlijk niet direct in de auto te stappen en naar ons toe te komen. U kunt er ook voor kiezen om eerst nog even contact te hebben over de mail of onze website verder te bekijken. Wij vertellen u op deze pagina alvast waar u rekening mee moet houden op het moment dat u een hottub gaat kopen.

Wat is belangrijk?

In onderstaande video vertelt Kevin, een van onze experts, u wat belangrijke punten zijn waar u op moet letten. Bij de aankoop van ieder type hottub, waar dan ook.

Ducktub Bjorn hottub

Hoe groot gaat de hottub worden?

Een van de belangrijkste aspecten waar u rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een hottub zijn de afmetingen. Dit hangt samen met de grote van de tuin en het aantal mensen dat u graag in de hottub plaats wilt laten nemen. 

Kiest u voor een knusse, romantische hottub of een hottub voor het hele gezin? Komt de hottub als eyecatcher in de achtertuin te staan, onder een veranda of staat die beschut achterin een hoekje?

Meer informatie over onze Ducktubs?

Vind alle specificaties van onze hottub op de productpagina’s

Bekijk de hottubs hier
Welvaere hottubkachel
  1. 2. De type hottub verwarming

  2. Bij Welvaere heeft u de keuze voor meerdere manieren om het water binnenin de hottub warm te krijgen. Denk hierbij aan een houtgestookte kachel, elektrische verwarming of een combinatie van beide. 
  3.  
  4. De kachel van de hottub heeft zowel invloed op het uiterlijk van de hottub, als het aantal zitplekken en de stooktijd. Om er achter te komen welke verwarming het beste bij u past, is het dus belangrijk om aan deze factoren aandacht te besteden.
  5.  

Waarom een hottub van Welvaere?

  • Jaren ervaring in het produceren en verkopen van houtgestookte hottubs
  • Alles in eigen hand, geen contact met wederverkopers
  • Creëer in een handomdraai thuis heerlijke ontspanningsmomenten
  1. Materialen

Voor onze hottub maken wij gebruik van diverse materialen. De binnenkuip of binnenbak van de hottub is volledig vervaardigd uit glasvezelversterkt kunststof. Dit materiaal is erg sterk en is opgebouwd uit zeven verschillende lagen. Daaroverheen zijn voor extra bescherming en kwaliteit nog drie verschillende coatings aangebracht. Van ditzelfde materiaal worden ook wel zeilboten gemaakt, die de grootste stormen op zee overleven. Echte kwaliteit dus!

De houten omranding van onze hottubs bestaat uit thermohout. Thermowood is thermisch gemodificeerd hout. Deze houtsoort heeft door dit proces dan ook een zeer lange levensduur, wel 15 tot 25 jaar en een hoge duurzaamheidsklasse, namelijk 2. Door middel van stoom en warmte wordt deze houtsoort een soort van gebakken, daardoor ook de mooie donkerbruine kleur. Naast dit duurzame proces is het hout ook FSC-gekeurd.

Onze Ducktub Basic wordt omringd met Douglas hout. Een oranje kleurige houtsoort dat weinig onderhoud nodig heeft en met een duurzaamheidsklasse van 3.

Kunststof hottub bubbels

4. Accessoires

De Ducktubs kunt u helemaal naar uw wensen samenstellen bij Welvaere. Met diverse luxe opties zoals bijvoorbeeld een bubbelsysteem, led verlichting en een filterpomp maakt u van de hottub echt een ‘spa’ achtig wellness bad. Met accessoires zoals een zijtafel, trappetje en een cover is het helemaal af.