Zakelijk

Geef uw bedrijf een boost met de unieke wellnessproducten van Welvaere. Past uw bedrijf perfect bij dat van ons en ziet u een hottub of sauna wel als dé toevoeging voor uw bedrijf? Of ziet u uw gasten tijdens een warme zomeravond of koele winternacht wel in de hottub of sauna stappen? Wie weet kunnen wij een unieke samenwerking aan gaan!

De houtgestookte hottub

De hot tub is een houtgestookt buitenbad. Oorspronkelijk komt de hottub uit Scandinavië. Daar werd de hottub gebruikt om warm te blijven in de koude temperaturen. Vandaag de dag zijn houtgestookte hottubs overal ter wereld te vinden en gaan een hottubgezelligheid en ontspanning hand in hand.

De hot tub is een prachtige toevoeging aan iedere tuin, uw accomodaties of showroom. Heerlijk gezellig met het gehele gezin of nodig gezellig uw vrienden uit voor een avond in de hottub, ziet u het al voor zich? Wij helpen u graag

Met ons brede assortiment is er altijd wel een hottub die perfect bij u of uw bedrijf past. Van een kleine hottub voor romantische avonden tot een enorme hottub waarbij iedereen aan kan sluiten!

Ontdek de mogelijkheden in onze toonzaal

Wilt u ook zakelijk een hottub aanschaffen? Ontdek alle mogelijkheden in onze toonzaal, op nog geen twee uur rijden vanaf Antwerpen. Wij zijn vijf dagen in de week open en Rouben helpt u graag verder opweg!

Afspraak maken
Welvaere

De Buitensauna

Heerlijk ontspannen in een ruimte gevuld met warmte en stoom, de ideale bezigheid op een vrije dag. In alle rust al uw spanning laten vervagen en heerlijk genieten van de gezonde werking die een sauna heeft op uw lichaam.

Wij van Welvaere zijn hier ook fan van en u of uw gasten zullen dit ook worden! Prachtige buitensauna’s geheel vervaardigd op traditionele Finse wijze en bestemt voor de Nederlandse achtertuinen. Een prachtige houtgestookte sauna voor elke tuin dus!

De buitensauna is favoriet bij veel mensen. Met gemak creëert u het gevoel van een wellness resort. De buitensauna heeft een aantal voordelen die u zeker niet over het hoofd kunt zien! Denk hierbij aan een boost voor lichaam en geest, verbeterde weerstand, slaap en u kunt u volledig ontspannen.