Sauna kopen België

Ontspan in een buitensauna van Welvaere

Met de buitensauna transformeer je jouw tuin tot een plek van rust en ontspanning. Een oase van warmte, stilte en stoom. Of de zon nu schijnt, het water uit de lucht stroomt of tientallen sneeuwvlokjes je voetpad bedekken: elke dag wordt een dag om te genieten. Open de deur van je buitensauna, zet je verstand op nul en laat alle spanning uit je lijf vervagen. 

Jouw buitensauna wordt volledig naar jouw wens gemaakt. Dit doen we met de hand, bij jou in de achtertuin. Daarbij staan kwaliteit, comfort en eenvoudige luxe voorop.

Wil je graag zo’n sauna kopen in België? Om heerlijk in eigen tuin te kunnen ontspannen van de warmte en volledig tot rust te komen? Welvaere levert en monteert ook de traditionele Finse buitensauna’s in België. Hierdoor kunt u een kwalitatief hoge barrel sauna ook in België kopen. Welvaere heeft al meer dan 7 jaar ervaring in het bouwen en ontwerpen van buitensauna’s. 

Ervaar de barrelsauna’s van Welvaere zelf in onze showroom in midden nederland. Wij zijn 4 dagen per week geopend, ook op zaterdag. Het is ongeveer 2 uur rijden vanaf Antwerpen.

Afspraak maken
Experience center Welvaere Nijkerk

Buitensauna's van Welvaere

  • Authentiek en handgemaakt
  • Opgebouwd in je tuin
  • Scandinavische kwaliteit

Geen idee welke sauna bij je past? Wij helpen je graag verder! Samen met mijn collega’s sta ik vier dagen in de week voor je klaar. Samen creëren we een droom van een wellnesstuin, jouw tuin!

Welvaere team verkoop Alwin
Alwin van Welvaere
Adviseur

Waarom een buitensauna?

Bij het woord wellness denkt waarschijnlijk iedereen direct aan een sauna. Heerlijk ontspannen in een ruimte gevuld met warmte en stoom, de ideale bezigheid op een vrije dag. In alle rust al uw spanning laten vervagen en heerlijk genieten van de gezonde werking die een sauna heeft op uw lichaam.

Wij van Welvaere zijn hier ook fan van en wij merken dat steeds meer mensen in de Benelux dit ook zijn! Alleen van die overdrukke saunacomplexen hadden wij al snel genoeg. Daarom hebben wij de Tonsauna ontworpen als oplossing. Prachtige buitensauna’s geheel vervaardigd op traditionele Finse wijze en bestemt voor de Belgische achtertuinen. Een prachtige houtgestookte sauna voor elke tuin dus!

De buitensauna is favoriet bij veel mensen. Zo hebben wij al meerdere mooie tuinen in België kunnen voorzien van een Finse buitensauna. Met gemak creëert u een wellness resort in uw eigen achtertuin, waardoor u ook in uw eigen vertrouwde omgeving kunt genieten van de sauna ervaring. Uw eigen buitensauna hoeft u namelijk niet te delen met vreemden en dat is wel zo prettig.

Welvaere saunakachel

De buitensauna heeft een aantal voordelen die u zeker niet over het hoofd kunt zien!

  • Een sauna bevorderd de circulatie van het bloed. Hierdoor kunnen de lever en nieren afvalstoffen beter verwerken;
  • De poriën in uw huid gaan open staan wat ervoor zorgt dat de huid diep gereinigd wordt.
  • verbeterd de weerstand met een regelmatig bezoek aan de sauna.
  • U komt volledig tot rust. Niet alleen uw spieren ontspannen, maar u wordt ook mentaal rustiger. Bovendien worden er tijdens een saunasessie geluks hormonen aangemaakt die ervoor zorgen dat u vrolijk de sauna uit komt.
  • Bestrijdt verschillende spier- of gewrichtspijnen.
  • U zult beter slapen: Door een sauna wordt uw lichaam namelijk zo ontspannen, dat u dieper zult gaan slapen.