Parttime sales adviseur

Houd jij ervan om anderen helemaal in de watten te leggen, kun je goed praten en kun je heel goed verkopen? Sta jij je mannetje of vrouwtje tijdens een adviesgesprek met een van onze klanten en ben je enthousiast over onze producten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken per direct een gedreven, charmante en gepassioneerde verkoopadviseur voor 2 tot 3 dagen in de week waarvan sowieso de zaterdag! 

Samen met Pieter en Lorenzo ga jij aan de slag in onze nieuwste showroom in Deinze (vlakbij Gent). Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en draagt bij aan een gezellig, warm ontvangst voor elke klant. Je heet de klanten welkom in ons Experience Center in Deinze, zet een lekker bakje koffie of thee voor ze en vertelt ze alle ins en outs over onze producten. Als er geen klanten zijn beantwoord je mailtjes of onderhoud je telefonisch het klantencontact.  

Dit vind jij leuk om te doen

 • Klanten in de watten leggen
 • Adviseren, vragen beantwoorden en een verkoopgesprek voeren
 • Mailtjes en of telefoontjes beantwoorden
 • Zorgen dat ons Experience center er picobello uitziet

Over Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Oorspronkelijk uit Nederland, maar de laatste jaren ontzettend gegroeid. We hebben inmiddels locaties in Duitsland, België, natuurlijk Nederland en binnenkort ook Frankrijk. Het hoofdkantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk (NL), daarnaast hebben we ook een eigen sauna, metaal en accessoire werkplaats en een locatie in Estland voor de hottubkuipen. We timmeren dus hard aan de weg om ook de rest van Europa te “veroveren”. We zijn dan ook opzoek naar een positieve & oplossingsgerichte collega, met een groei-mindset, die ons team komt versterken!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Maximaal drie dagen in de week (dagen in overleg maar sowieso op zaterdag) sta jij klaar om klanten te ontvangen in ons Experience center in Deinze en deze te helpen in hun zoektocht naar een fijne hottub of mooie sauna. Doordeweeks begint jouw dag om 07:45 met een lekker bakje koffie, samen met je collega’s in de kantine in Deinze . Om acht uur lopen jullie naar het kantoor boven de showroom en bekijken jullie tijdens een dagstart samen de prioriteiten voor die dag. Welke afspraken staan erin, zijn er nog focusklanten of staan er nog veel mails open? Allemaal dingen om mee aan de slag te gaan.

Toonzaal Belgie

Om negen uur openen we de deuren. Je checkt even of de showroom en de tuin netjes zijn en kruipt nog even achter je laptop om wat mails van bestaande klanten te beantwoorden, want als een klant eenmaal een akkoord heeft gegeven ben jij nog steeds zijn of haar contactpersoon.

Jouw klanten komen de showroom ingelopen. Je maakt een bakje koffie, loopt door de showroom en vertel je alles over het productieproces in de Nederlandse werkplaats en maak je een offerte op volgens de wensen van de klant.. Als de klant naar huis is plan je in Teamleader een belletje in om ze na te bellen om te kijken of ze nog vragen hebben. 

Om 12 uur heb je een welverdiende pauze van een uur. Je geniet van de verzorgde lunch en loopt met een aantal collega’s nog een rondje buiten, speelt een potje poolen  en kruipt weer achter je laptop. De rest van de dag help je nog de andere klanten en help je de klanten telefonisch verder. Aan het einde van de dag zorg je dat de mailbox weer leeg is en om 17.00 is jouw dag weer voorbij.

Word onderdeel van een hecht en gezellig team!

Met je collega’s breng je de meeste tijd in de week door. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere samen met je collega’s, wordt er regelmatig iets leuks georganiseerd. Je werkt dan wel op een andere locatie als het hoofdkantoor in Nijkerk, dat maakt voor ons geen verschil! Je hoort er net zo goed bij! Regelmatig organiseren we een leuke teamactiviteit zoals een heus festival, sportdag of workshop of sluit gezellig aan bij onze bekende womibo (woensdagmiddag borrel)

Heb je een nieuw idee? Of vind je dat een product of service wel wat verbetering kan gebruiken? Of je hier nu een week, een maand of een jaar werkt: we horen graag wat je te vertellen hebt!

Hier herken jij jezelf in

 • Je bent per direct beschikbaar voor 2 tot 3 dagen per week, waaronder de zaterdag
 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op minimaal TSO-niveau 
 • Je bent service- en klantgericht  en hebt relevante werkervaring in de verkoop/hospitality
 • Je bent bereid om v dagen in de week te werken
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van Frans is een grote plus
 • Je bent een commercieel talent en hebt een representatieve uitstraling
 • Je bruist van de energie en enthousiasme
 • Je bent een flexibele, resultaatgerichte teamspeler
 • Bij voorkeur ben je technisch onderlegd en vind je het leuk om ook af en toe ingezet te worden voor bezorging of service.

 

Dit zoek jij verder in een nieuwe baan

 • Een passend salaris;
 • Een opleidingsbudget van €750,- per jaar;
 • 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding (indien  je verder dan 15km woont) en een pensioenregeling;
 • Een heerlijk gezonde en verzorgde lunch;
 • De meest ontspannen werkomgeving van België. met onbeperkte toegang tot onze eigen wellness in de tuin;
 • Ongekend goede werksfeer met leuke feestjes, teamuitjes en gezellige pauzes;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, de dagen vliegen voorbij;
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken in de hottub met de baas of directeur. 

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als je interesse hebt in deze vacature!