Actuele levertijden van Welvaere

De actuele levertijden van onze producten

  • Onze hottubs: 5 weken
  • Onze buitensauna's: vraag onze adviseurs in het Experience Center naar meer informatie
  • Kleinere producten: maximaal 2 weken

Vakmanschap met hoogstaande kwaliteit

Wanneer je een hottub of sauna bij Welvaere koopt, komt deze niet met twee dagen uit ons magazijn rollen. Nee, wij maken deze helemaal zelf en daardoor hebben wij ook een wat langere levertijd. 

We hebben een grote werkplaats waar wij alles met de hand maken. Iedere optie die jij kiest monteren wij zelf in of aan de hottub of sauna van jouw dromen. Iedere plank wordt met de hand gezaagd, iedere optie wordt er met heel veel liefde ingezet en alles wordt extra vaak gecontroleerd.

Als jouw hottub of sauna klaar is bezorgen wij deze met onze eigen bezorgdienst. Wij kennen onze producten door en door. Gaan alleen voor het beste resultaat. Met een Ducktub of Tønsauna van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud en een meesterlijke opwarmtijd. En wij garanderen: Een wellnessproduct van zeer hoge kwaliteit!

Uiterst tevreden

Vanaf de aankoop t.e.m. de levering zijn we uiterst tevreden. Goede communicatie, duidelijke uitleg tijdens het bezoek in de toonzaal. Levertermijn zoals beloofd (binnen de 6 à 8 weken). Levering en montage perfect verlopen. Na de montage krijg je nog goede praktische instructies. Kortom zeer professioneel en vriendelijk. Jullie hebben weer iemand blij gemaakt!
Natalie
Heeft een hottub gekocht
Trustpilot

Een kijkje achter de schermen

Ben je benieuwd hoe wij onze Ducktub hottubs produceren? Neem een kijkje in de werkplaats in Nijkerk, in Nederland! Een keer in ons buurland en in de buurt van Nijkerk? Je bent ook van harte welkom om daar een echt kijkje te nemen.