Alles over hottubs en buitensauna's

Informatie

De zoektocht naar het wellnessprocuct van uw dromen kan best nog al eens moeilijk zijn. Er zijn duizenden mogelijkheden en wellicht ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Wilt u gaan voor een elektrisch verwarmde sauna of hottub? Met extra opties of zo traditioneel mogelijk? Op onze website vind u zoveel mogelijk informatie die u hopelijk een stukje verder brengen in de zoektocht naar dat fijne wellnessproduct.

Toonzaal in Nijkerk

Op nog geen twee uur rijden vanaf Antwerpen vind u onze grote Toonzaal. In het midden van Nederland helpen onze adviseurs u graag een handje verder in de zoektocht naar uw favoriete wellnessproduct.

Afspraak maken
Welvaere verkoopteam

Blogs

Op welke manier stookt u de hottub? Hoe houd ik een opgieting in mijn eigen sauna? Lees alles op onze blog!

Blogs bekijken
Hottub productie Welvaere

Alle hottubs en sauna’s gemaakt in Nijkerk

Al onze producten worden met de hand – en heel veel liefde – gemaakt op Nederlandse bodem. Onze gepassioneerde timmermannen staan iedere dag in de werkplaats om uw droom te creëren. 

Zodra uw product klaar is in de werkplaats nemen we contact met u op. Samen plannen we een bezorg afspraak in of kijken we wanneer  we de sauna op kunnen komen bouwen. 

Hottub testen Welvaere

Eigen bezorgservice

Uw hottub of sauna wordt door onze eigen Welvaere bezorgservice (Emie, Maarten, Jesse & Max) bezorgd bij u op de stoep.

Heeft u een complete sauna gekocht? Dan staan er in de vroege morgen meerdere enthousiaste timmermannen op je stoep die uw sauna in 1 dag bouwen. ’s Avonds hoeft u alleen nog maar te genieten!