Getuigenissen

Een kijkje in de wellnessparadijsjes van onze klanten

De #withwelvaere klantverhalen geven je een kijkje in de wellnessparadijsjes van Welvaere’s klanten. De ene keer spreken we een klant met een Ducktub hottub, de andere keer iemand met een Tønsauna of zelfs allebei! Lees over hun ervaringen met de Welvaere producten, over hun favoriete momenten en over de stijl van hun wellnesstuinen.

 

Marianne en Maik

De ervaring van Marianne en Mike met de Ducktub Bjorn

Marianne en Mike wonen in Pijnacker en genieten sinds juni 2020 van de Ducktub Bjorn in hun tuin. Geloof mij na het lezen van dit klantverhaal wil jij ook een vlonder waar een hottub in zit weggewerkt! 

Lees het verhaal van Marianne en Mike
#withwelvaere klantverhaal familie Dewachter

De ervaring van familie Dewachter met de Ducktub Bjorn & Tønsauna 250

Een droom voor velen; een echt wellnessparadijs met een hottub én sauna in de tuin. Met ligbedden om op te lounchen en houten blokken om op te zitten er omheen, is het heerlijk vertoeven in de landelijke tuin van familie Dewachter uit België. Van de sauna maken ze vooral in de winter gebruik, de hottub gaat het hele jaar lekker aan.

Lees het verhaal van familie Dewachter
withwelvaere ervaring hottub Yves

De ervaring van Yves met de Ducktub Ovalti

Yves heeft gekozen voor de Ducktub Ovalti. De kleinste hottub in ons assortiment, perfect voor één of twee personen. Yves werkt de ene week 7 dagen achter elkaar en is daarna 7 dagen vrij. In de week dat hij vrij is, gaat hij bijna elke dag in de hottub.

Lees het verhaal van Yves