Verkooppunten België

Koop je product van Welvaere nu op verschillende locaties in België

Kom langs bij de grootste wellness en houtgestookte buitenleven showroom van Nederland! Onze hoofdvestiging zit in Nijkerk – het midden van Nederland. Voor de meeste mensen een praktische locatie vanwege de geschikte bereikbaarheid. Behoort u niet tot de meeste mensen? Dan hebben we gelukkig verschillende verkooppunten in België. Zo kan iedereen gemakkelijk een Ducktub, hottub of Tønsauna aanschaffen zonder te veel kilometers te hoeven maken.

Ben je dus van plan om een hottub, sauna of ander product van Welvaere te kopen? Maak dan een afspraak in de grootste showroom van Nederland. Of bezoek één van onze selecte verkooppunten in Nederland, België of Duitsland.

Waarom Welvaere?

  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Welvaere. Onze producten zijn dan ook van de echte Finse kwaliteit welke in het noorden de standaard is.
  • De producten van Welvaere zijn allemaal volledig vervaardigd in Nederland. Hierdoor kunnen wij jou de beste service en kennis bieden. 
  • Met zorg zoeken wij onze verkooppunten in België uit. Onze verkooppunten zijn zeer gespecialiseerd en kunnen je met alles helpen!

Bestel onze hottubs en sauna's nu ook online!

Wist je dat je onze hottubs en sauna’s nu ook gemakkelijk online kunt bestellen? Met de confifurator stel je gemakkelijk de hottub of sauna van je dromen samen, gewoon vanuit je eigen huis!

Hottub samenstellen
Ducktub hottub kunststof