Bekijk alle Vuurkorf

Utenfyr - Firepit

Samenkomen onder een heldere sterrenhemel en genieten rondom een warme vuurplek? Iemand die gitaar speelt, jezelf in een kleedje wikkelen en genieten van heerlijk eten. Deze magische ervaring creëer je met de Utenfyr.

  • 61 cm
  • 125 cm
  • Houtgestookt
  • Bakplaat
  • Grill
  • Compleet geleverd
Bestel in de webshop
3.245,00
Bestel in de webshop
Ervaar het plezier van samenkomen rondom een fijn vuurtje. Genieten in de buitenlucht van heerlijk eten en de hele ervaring. De plek waar je jouw eigen vuurplaats maakt, ergens in je achtertuin wordt vanaf dan jouw favoriete plek. De nieuwe locatie in jouw tuin om mensen te ontmoeten, te lachen en te ontspannen.

 

De Utenfyr is houtgestookt, dat kan ook niet anders. Wordt gebruikt voor de heerlijke sfeer die dit product met zich meebrengt, maar wist je dat je hier ook op kunt koken? Wordt het een heerlijke stoof maaltijd door een gietijzeren pan op het vuur te zetten of ga je voor grillen op de grillplaat. Het houtvuur dat zorgt voor de warmte, zorgt sowieso voor een unieke (smaak)beleving.
Er zijn momenteel 5 modellen van de Utenfyr beschikbaar met een levertijd van 6 weken.
Alle specificaties

Op deze pagina kunt u namelijk alle informatie vinden die u wilt weten over het interieur van de hot tubs.

Bekijk alle specificaties
Waarom Welvaere?
  • Klanten beoordelen ons met een 4,6/5 op Trustpilot
  • Stel uw hottub/sauna volledig zelf samen, alles is mogelijk!
  • Bekijk uw favoriete hottub/sauna in de grootste hottub showroom van Nederland in Nijkerk

Genieten van een houtvuur
Een knisperend vuurtje in de buitenlucht wanneer het schemerig wordt en de avond valt tijdens een zwoele zomeravond of koude winternacht. Vuur, dat brengt altijd iets magisch naar jouw achtertuin. Het verwarmt je letterlijk en figuurlijk terwijl je uren weg kunt dromen als je naar het dansende vlammetje kijkt. 

Utenfyr buitenkoken

Alles voor de perfecte avond

Dat een fijn vuurtje een succes is voor de perfecte avond, dat weten we inmiddels wel. Maar je maakt zo’n avond nog beter doordat je op de Utenfyr ook nog een heerlijke maaltijd of lekkere snack kan bereiden. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke burger van de grill of kleine spiesjes. Dat koken op houtvuur het allerlekkerste is, daar zijn menig BBQ-fanaten het over eens.

Ontworpen en gemaakt in Nederland

Deze Utenfyr is ontworpen en volledig gemaakt in Nederland. Onze eigen R&D afdeling heeft de ontwerpen gemaakt en deze Firepit vuurkorf wordt daarna geproduceerd en helemaal in elkaar gezet door onze eigen lasafdeling in Putten. 

Dat wij alles in eigen hand hebben resulteert erin dat de kwaliteit van deze Firepit oftewel de Utenfyr erg hoog is. De Utenfyr is volledig gemaakt van Cortenstaal. Dé trend voor buitenhaarden, vuurkorven en houtgestookte BBQ’s van dit moment. Door zijn roestige kleur lijkt het oud, maar niets is minder waar. Cortenstaal is een samenspel van verschillende materialen zoals koper, fosfor, nikkel en chroom. Een ontzettend sterk materiaal waar je jaren van kunt genieten.

Utenfyr - Firepit
v.a. 3.245,00
Bestel in de webshop
Specificaties