Vuurkorf

Samenkomen onder een heldere sterrenhemel met jouw favoriete gezelschap. Geniet van een warme centrale plek waar het dansende vuurtje jullie warm houdt. Iemand die gitaar speelt, jezelf in een kleedje wikkelen en genieten van heerlijk eten, dat kan allemaal in de diverse vuurkorven van Welvaere. 

Bekijk onze Vuurkorf en Firepit 

Samenkomen onder een heldere sterrenhemel en genieten rondom een warme vuurplek? Iemand die gitaar speelt, jezelf in een kleedje wikkelen en genieten van heerlijk eten. Deze magische ervaring creëer je met de Utenfyr.
  • 61 cm
  • 125 cm
  • Houtgestookt
  • Bakplaat
  • Grill
  • Compleet geleverd
vanaf 3.245,00 Bekijken
Quality time met je favoriete mensen om je heen terwijl je kijkt naar de vlammen die dansen in de Utenkorv. Een vuurkorf met eindeloze mogelijkheden die gegarandeerd zorgt voor fijne momenten in de buitenlucht.
  • 89x98x40
  • Houtgestookt
  • Bakplaat/grill
  • DIY pakket
vanaf 695,00 Bekijken

Geniet niet alleen van het vuur

Onze Firepits, vuurkorven of vuurschalen zijn er niet alleen om te genieten van een lekker warm vuurtje. Neem je kunt er nog veel meer mee. Deze producten zijn ontzettend veelzijdig.

Je maakt er namelijk ook heerlijk eten op. De grill- of bakplaten zijn van RVS 316 en daardoor uitermate geschikt om eten op te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke burger als late night snack? En wij beloven je, als je eenmaal een burger van een houtgestookt vuur hebt gegeten, wil je nooit meer anders.

Bekijk de vuurkorven in Nijkerk

Het fijne, luxe en ontspannen buitenleven proef je pas echt in ons Experience Center. Voel, beleef en ervaar de warmte. Bekijk onze hottubs, buitensauna’s en buitenproducten in alle rust en stel al jouw vragen aan onze adviseurs.

Bekijk in de toonzaal
Toonzaal Belgie

Ontworpen en gemaakt in Nederland
Onze Uten serie is ontworpen en volledig gemaakt in Nederland. Onze eigen R&D afdeling heeft de ontwerpen gemaakt en de Firepit/vuurkorf wordt daarna geproduceerd en helemaal in elkaar gezet door onze eigen lasafdeling in Putten. 

Dat wij alles in eigen hand hebben resulteert erin dat de kwaliteit van deze erg hoog is. Volledig gemaakt van Cortenstaal. Dé trend voor buitenhaarden, vuurkorven en houtgestookte BBQ’s van dit moment. Door zijn roestige kleur lijkt het oud, maar niets is minder waar. Cortenstaal is een samenspel van verschillende materialen zoals koper, fosfor, nikkel en chroom. Een ontzettend sterk materiaal waar je jaren van kunt genieten.