Pizzaoven

Waan je terwijl je je ogen gesloten hebt onder de Italiaanse zon. Ruik een een heerlijke geurmix van een houtgestookt vuurtje, knoflook en verse basilicum. De eerste pizza wordt al gebakken in jouw houtgestookte pizzaoven terwijl je proost met een lekker wijntje op nu al een geslaagde avond in de buitenlucht. 

De pizzaoven van Welvaere is houtgestookt, en dat kan bij ons natuurlijk niet anders. Want niet alleen wij worden ontzettend enthoushiast als we in de weer kunnen met een houtgestookt vuur, jij ook. Dat garanderen we. Want wist je dat je naast pizza ook nog taart, een soepje, heerlijk stuk vlees of broodjes kunt bereiden op onze houtgestookte pizzaoven? En doordat dit op vuur gebeurt geeft dit een extra unieke (smaak)beleving! 

Maak de allerlekkerste Pizza Napolitana in jouw eigen houtgestookte pizza-oven. Niet alleen pizza’s maak je op deze allround Utenovn. Ook verras je jezelf en jouw gasten met een heerlijk malse Saltimbocca van de grill bovenop de Utenovn
  • 105x55x55
  • Houtgestookt
  • Pizza oven
  • Bakplaat/grill
  • DIY pakket
vanaf 845,00 Bekijken
Houtgestookte pizzaoven

Niet alleen een houtgestookte pizzaoven

Eigenlijk is deze pizzaoven ontzettend multifunctioneel in te zetten. Je kunt er namelijk veel meer mee dan alleen maar een heerlijke pizza op maken. De houtgestookte pizzaoven is tegelijkertijd een warmtebron/ openhaard voor in de frissere avonduurtjes én door de unieke bakplaat bovenop de pizzaoven bereid je hier nog meer lekkers op. 

Houtgestookte bbq - stoofpot

Want wat dacht je door bijvoorbeeld eens verder te kijken dan de ‘standaard’ gerechten die van een pizzaoven komen? Op de pizzasteen kun je bijvoorbeeld ook broodjes afbakken terwijl je op de plaat bovenop de Utenovn verse hotdogs bakt. Of gebruik de oven voor het bereiden van lasagne of zelfs een appeltaart. En zoals menig BBQ-fan het er over eens is, koken op een vuur is het allerbeste. Of dit nou een pizza is of een simpele burger, alles is een succes met deze houtgestookte pizzaoven. 

Een alleskunner deze pizzaoven

Deze houtgestookte pizzaoven is volledig ontworpen door het R&D team van Welvaere en wordt gemaakt in onze eigen metaalfabriek. Allemaal in Nederland. En door dit ontwerp ook een topproduct om te gebruiken. De thermometer bij de pizzaoven zorgt ervoor dat je gemakkelijk in de gaten kunt houden wanneer je een pizza kunt bakken. Want, de beste temperatuur om een verse pizza te bakken is tussen de 300 en 350 graden.

Houtgestookte bbq

Door de warmte die door verschillende verbrandingskamers omhoog geleidt wordt, wordt de bakplaat bovenop ook heerlijk warm. Hier kun je dus direct iets op bakken, maar er kan ook een pannetje op gezet worden met bijvoorbeeld een warme saus of een soepje.

Kom de buitenkook producten van Welvaere bekijken in ons Experience Center

Het fijne, luxe en ontspannen buitenleven proef je pas echt in ons Experience Center. Voel, beleef en ervaar de warmte. Bekijk onze hottubs, buitensauna’s en buitenproducten in alle rust en stel al jouw vragen aan onze adviseurs.

Toonzaal bezoeken
Toonzaal Belgie