Houtgestookte bbq

Een mooi gedekte tafel tijdens een zwoele zomeravond waar het hele gezin of de vriendengroep geniet van het samenzijn, heerlijk eten en elkaar. Je ruikt de geur van brandend hout met een vleugje knoflook. Je hoort het geklets van je favoriete vrienden of familie wat meteen stil valt als jij het eerste gerecht presenteert. 

De Utenflåmm is houtgestookt, het kan ook niet anders. Kan worden gebruikt voor warmte en sfeer, maar ook om te koken. Ieder stuk vlees, groente of pizza smaakt nog lekkerder als je het bereidt op deze uitgebreide en geavanceerde buitenkeuken.

Liefde gaat door de maag, met onze Utenflåmm is dat zeker zo! De perfecte combinatie van een haard en een veelzijdige buitenkeuken. Gecreëerd voor momenten om te genieten van een voortreffelijk vuur, heerlijk eten en een fijne ontmoetingsplek.
  • 146x56x229
  • Houtgestookt
  • Spiecesrek
  • Pizza oven
  • Grill
  • Compleet geleverd
vanaf 2.995,00 Bekijken

Houtgestookte BBQ met grill

Menig BBQ fans zijn het hier unaniem over eens. Vlees, vis of groente bereidt op een houtgestookt vuurtje is het allerlekkerst. De geur en de smaak van rook is een echte beleving en culinaire toevoeging aan het eten en je kunt er eindeloos mee variëren. In onze houtgestookte BBQ maak je je eigen kooltjes in het midden compartiment en deze schuif je zelf onder de grill of de oven. Je maakt gegarandeerd indruk op jouw tafelgenoten. 

Houtgestookte pizza oven

De houtgestookte pizza oven

Op de houtgestookte bbq maak je niet alleen een heerlijk stuk vlees klaar op de grill. Nee ook haal een stukje uit Italië naar je eigen achtertuin. Want met de geïntegreerde houtgestookte pizzaoven kan jouw avond echt niet meer stuk! Jij maakt namelijk een pizza Margherita zoals je die ook in Italië kent. Een smaaksensatie gegarandeerd! Jouw eigen creatie lijkt precies op die van dat kleine knusse tentje aan het Piazza Santo Spirito in Florence. 

Bekijk de producten in Deinze

Het fijne, luxe en ontspannen buitenleven proef je pas echt in ons Experience Center. Voel, beleef en ervaar de warmte. Bekijk onze hottubs, buitensauna’s en buitenproducten in alle rust en stel al jouw vragen aan onze adviseurs.

Bekijk in de toonzaal
Toonzaal Belgie