Hottub kopen; waar doe je dit?

Vindt u het lastig om de hottub te vinden die helemaal bij uw wensen past? Of weet u niet zo goed waar u dit kunt doen, die hottub kopen? In Nederland en Belgie zijn verschillende hottub leveranciers te vinden met hottubs in het assortiment in vele soorten en maten. Van kleine varianten tot houtgestookt of elektrisch met of zonder bubbels. De keuze is enorm.

Hoewel deze ruime keuze aan aanbieders en hottubs fijn is, kan het ook lastig zijn. Waar begint u? Een hottub kopen, waar? In dit blog helpen we u een stap in de richting om te bepalen waar u die hottub gaat kopen.

Toonzaal Welvaere BE

Breng een bezoek aan een toonzaal

Wanneer u besluit om een hottub te kopen, doet u waarschijnlijk eerst wat onderzoek op internet. U bekijkt verschillende websites en hottubs en zoekt de informatie op die u wilt weten.

Maar,  een hottub kopen vanaf een plaatje is lastig, dit doet u niet zo snel. Wilt u echt een goed gevoel krijgen bij de hottub die u op het oog heeft, ga dan langs in de toonzaal van een leverancier. Dit kan een verkoper zijn die u op internet gevonden hebt, waar u de website al helemaal van gelezen hebt of gewoon een bij u om de hoek.

Wij raden altijd aan om langs te komen in onze toonzaal om de hottubs te bekijken. Op deze manier kunt u volgens ons alleen de beste keuze maken.

Voordelen van een showroom bezoek

  • U kunt de hottub met eigen ogen zien
  • Professioneel advies
  • U kunt al uw vragen stellen
  • U ontvangt alle informatie die u nodig hebt
  • U kunt eventueel een hottub testen
  • U ontvangt een offerte op maat waar u rustig over na kunt denken.

Kan u niet wachten tot de hottub in uw tuin staat, dan kan een keuze zijn om uw hottub te kopen bij een leverancier die een korte levertijd heeft. Veel hottub verkopers hebben direct leverbare hottubs in hun assortiment.

Deze direct leverbare hottubs kunt u soms zelfs direct mee naar huis nemen, andere worden dezelfde week bezorgd. De hottubs die dezelfde week nog in uw tuin staan zijn vaak standaard en hier kunt u geen luxe opties meer aan toe voegen.

Wilt u liever een hottub op maat laten maken door luxe accessoires zoals; bubbels, verlichting en een filterpomp toe te voegen, moet u vaak wat langer wachten. Deze levertijden ontvangt u bij een bezoek in de showroom van uw hottub leverancier.

Het grote voordeel van een op maat gemaakte hottub is dat u deze in tegenstelling tot de direct leverbare wel aan kunt passen. Het wachten duurt wat langer, maar is het echt wel waard. U ontvangt namelijk de hottub van je dromen, die u zelf samengesteld hebt.

Hottub kopen waar gaat u dit doen?

Waar u uiteindelijk besluit om de hottub te kopen hangt uiteraard af van verschillende factoren. Wanneer u liever niet zoveel geld uit wilt geven kunt u een tweedehands hottub kopen op marktplaats of 2dehands.be . Wanneer u een nieuwe hottub wilt heb je de keuze uit direct leverbaar of maatwerk.

Welke keuze u ook maakt, denk hier rustig over na. Een hottub kopen doet u niet gehaast, dit wordt namelijk de plek waar u uw ontspanning gaat krijgen. Doe dit weloverwogen en bezoek een leverancier of verkooppunt. Koop hem op de plek waar u, u goed bij voelt!

Ook een hottub kopen?

Heb je je droom hottub gevonden op onze website? Wilt u meer weten over de wellness mogelijkheden die Welvaere heeft voor in jouw achtertuin? Kom dan eens langs voor een ontspannen bezoek aan onze showroom in Nijkerk. Onze adviseurs beantwoorden al jouw vragen en helpen je met het maken van de juiste keuze!

Kom bij ons langs!
Sanne
22 feb 2020
Geschreven door Sanne
Wellness Expert