Drie manieren waarop je een hottub in de tuin kunt plaatsen

Ducktub hottub Welvaere

Een houtgestookte hottub helpt je om heerlijk te ontspannen in jouw eigen achtertuin. Maar hoe plaats je zo’n hottub nou? Er zijn verschillende manieren om een hottub neer te zetten. Wat het beste in jouw achtertuin past, hangt af van de ruimte en wat je mooi vindt.

 

Welvaere Ducktub Extern

Boven de grond

Traditioneel komt een hottub uit Scandinavië en werd gebruikt om in de koude winter heerlijk in op te warmen. Wanneer je in Scandinavië bent zul je dan ook vele houtgestookte hottubs tegenkomen. De manier waarop een hottub het meeste wordt geplaatst is boven de grond. Doordat je een houten afwerking kunt kiezen vormt dit vaak een mooi geheel in jouw achtertuin. Door een mooi trapje in dezelfde tint of houtsoort kun je gemakkelijk de hottub in stappen om heerlijk een avondje te ontspannen.

hottub ducktub bjorn Welvaere

Half ingegraven

Vind je een hottub volledig boven de grond net een te groot object in jouw achtertuin, of stap je liever wat gemakkelijker in? Dan is het een goed idee om de hottub voor een gedeelte in te graven. Je kunt ervoor kiezen om de hottub af te werken op de traditionele manier met hout of in een plateau. Hierdoor creëer je een toegankelijke wellnessplek voor jezelf.

Weggewerkt in een terras

Als laatste optie is het ook mogelijk om de hottub weg te werken in een terras. Er zijn hier verschillende manieren voor die er allemaal voor zorgen dat de hottub dezelfde toegankelijkheid heeft als een zwembad

Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Wilt u graag inspiratie op doen of advies van een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.

Contact
Welvaere hottub showroom
tabitha
19 apr 2018
Geschreven door tabitha
Wellness Expert