ACTIES

Actie voor jouw toekomstige hottub en sauna van Welvaere

Tot en met 30 november profiteer je in ons Experience Center van feestelijke acties op onze Ducktubs en Tønsauna’s! Kom je langs om jouw toekomstige hottub of sauna in het echt te ervaren?
Maak meteen een afspraak

Profiteer nu van aantrekkelijke acties bij Welvaere in de toonzaal. Ontvang tot wel €500 korting op onze Ducktubs* en tot wel €1000 korting op onze Tønsauna’s vanaf 2 meter!* Ga jij voor combi? Dan ontvang je een (combi)regendouche cadeau! 

Tweepersoons hottub

Hoge kortingen op jouw toekomstige Ducktub!

Tot en met 30 november profiteer je van €350 korting* op al onze Ducktub modellen! Kom je langs tijdens het demoweekend op 25 & 26 november? Dan profiteer je van €150 extra korting* (€500 dus!) op de Ducktub Extern.

*De actie is geldig op een aankoopbedrag vanaf €5.000 bij een bezoek aan het Experience Center in Deinze.

Tot €1000 korting op een Tønsauna!

Tot en met 30 november profiteer je van €500 korting op een Tønsauna* (vanaf 2 meter). Kom je in ons Experience Center langs tijdens het demoweekend op 25 en 26 november? Dan profiteer je van €500 extra korting* (€1000 dus!) op de Tønsauna 280.

*Profiteren van deze leuke actie doe je alleen in ons Experience Center. Deze actie geldt alleen niet voor de Tønsauna 160.

Combinatiedeal hottub en sauna

De ultieme wellnesstuin. Jouw paradijs waar je straks tot rust komt is niet compleet zonder een regendouche. Afkoelen na een warm saunabezoek of een lekkere hottubsessie is namelijk essentieel. En wat hoort daar dan bij? Een regendouche die helemaal aansluit qua design.

Tot en met30 november ontvang je bij aankoop van een Ducktub én Tønsauna een regendouche t.w.v. €1145 gratis*! Kom je de hottubs en buitensauna’s ervaren tijdens het demoweekend op 25 en 26 november? Dan krijg je de combidouche t.w.v. €1745 gratis*! Afspoelen en afkoelen maar!

*Wanneer je gaat voor een combideal vervallen de kortingsacties. De Tønsauna 160 doet niet mee met de actie net zoals de Ducktub Bjorn. Wil je profiteren van deze combinatiedeal? Kom dan langs in onze toonzaal.  

Maak nu een afspraak en profiteer van korting

Wanneer je een afspraak met ons maakt dan rekenen we op jouw komst, zetten we de koffie alvast klaar, op vrijdag en zaterdag de hottubs en sauna’s aan en plant een van onze adviseurs tijd voor jou vrij om je zo goed mogelijk te helpen. 

 


“Niks is zo gezellig als pistoletjes gaan halen bij de bakker, een ochtendwandelingetje te maken en daarna samen met de kinderen in het water te gaan. We hebben drie jongens die op scouting zitten, zij vinden het geweldig om een vuurtje te stoken.”

Valerie
Hebben een hybride Ducktub Bjorn
uit het klantverhaal van Valerie